Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD ALBALANGA MARCO SBOLGI
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 20
zeer goed Schieten waardeloos
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pajewski is nu in balbezit. Pajewski geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Vittoriello probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vittoriello met een harde bal richting middenveld. Parada kopt de bal weg. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - MARCO SBOLGI 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Furegon de bal. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - MARCO SBOLGI 2:0

11e minuut.
Geli bereikt de bal nog maar net als eerste. Geli met een sublieme pass. Vantongerloo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vantongerloo geeft een hoge lob. Robbia heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geli met een snelle inworp. Vantongerloo geeft de bal voor. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - MARCO SBOLGI 3:0

19e minuut.
Parada is nu in balbezit. Parada probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - MARCO SBOLGI 4:0

21e minuut.
Fernández Botello passt de bal met de wreef. Parada geeft een lange en hoge pass. Vantongerloo kopt de bal weg. Tlaga rent richting de bal. Tlaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fernández Botello probeert naar een medespeler te passen. Vantongerloo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Raparelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - MARCO SBOLGI 5:0

23e minuut.
Carciofoli is nu in balbezit. Vantongerloo verovert de bal door een tackle van achteren. Vantongerloo passt de bal zonder na te denken. Parada geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski krijgt zijn hoofd ertegen. Raparelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Furegon geeft de bal voor. Geli bereikt de bal nog maar net als eerste. Geli passt de bal zonder na te denken. Vantongerloo is nu in balbezit. Vantongerloo draait met de bal, schiet en ... Raparelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - MARCO SBOLGI 6:0

29e minuut.
Vantongerloo passt de bal zonder na te denken. Parada met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - MARCO SBOLGI 7:0

34e minuut.
Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vantongerloo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rancati. Rancati krijgt een gele kaart. Vantongerloo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parada wilt de vrije trap nemen. Raparelli bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Fernández Botello rent richting de bal. Fernández Botello geeft een lange en hoge pass. Vantongerloo rent richting de bal. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel. Raparelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rancati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robbia rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD ALBALANGA 30%, MARCO SBOLGI 70%.
ASD ALBALANGA - MARCO SBOLGI 7:0

47e minuut.
Pajewski passt de bal in één keer door. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Robbia is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kopa-Ostrowski passt de bal zonder na te denken. Vantongerloo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vantongerloo passt de bal zonder na te denken. Geli is nu in balbezit. Geli geeft de bal voor. Raparelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Fernández Botello met een snelle inworp. Cavazzini probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Kopa-Ostrowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tlaga rent richting de bal. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. Raparelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vittoriello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Raparelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - MARCO SBOLGI 8:0

64e minuut.
Vantongerloo is nu in balbezit. Vantongerloo passt de bal met de wreef. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - MARCO SBOLGI 9:0

66e minuut.
Vantongerloo heeft problemen om de bal te vangen. Vantongerloo speelt de bal door. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski schiet op doel. Robbia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Siyao verovert de bal door een tackle van achteren. Furegon onderschept slim de pass. Furegon passt de bal zonder na te denken. Buccetti heeft problemen om de bal te vangen. Buccetti geeft een hoge lob. Saarenlehto bokst de bal weg.

73e minuut.
Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriello is nu in balbezit. Vantongerloo onderschept slim de pass. Vantongerloo schiet op doel. Raparelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - MARCO SBOLGI 10:0

82e minuut.
Saarenlehto geeft een lange en hoge pass. Cavazzini geeft een hoge lob. Pajewski probeert de bal met de borst te controleren. Del Popolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vantongerloo verovert de bal door een tackle van achteren. Vantongerloo speelt de bal door. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD ALBALANGA 33%, MARCO SBOLGI 67%.
ASD ALBALANGA - MARCO SBOLGI 10:0