Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD ALBALANGA I chimici
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 17
goed Schieten matig
zwak Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Daar is Tlaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - I chimici 1:0

8e minuut.
Biliotti controleert de bal met de borst. Muscă met een sublieme pass. Garziera rent richting de bal. Garziera schiet op doel. Martellini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - I chimici 2:0

9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Martellini niet meer kan verder spelen. Zanchini komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Garziera is nu in balbezit. Muscă is nu in balbezit. Biliotti onderschept slim de pass. Garziera onderschept slim de pass. Garziera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hámos speelt de bal door. Muscă is nu in balbezit. Muscă met een sublieme pass. Garziera is nu in balbezit. Garziera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Biliotti met een sublieme pass. Quassolo is nu in balbezit. Quassolo speelt de bal door. Assennato is nu in balbezit. Assennato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Biliotti rent richting de bal. Zumbo onderschept slim de pass. Muscă rent richting de bal. Muscă geeft de bal voor. Klungelig pakt Biadico de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - I chimici 3:0

31e minuut.
Assennato met een sublieme pass. Anselmo is nu in balbezit. Garziera onderschept slim de pass. Garziera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Hámos de bal. Canotto rent richting de bal. Canotto geeft een hoge lob. Assennato rent richting de bal. Assennato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zumbo passt de bal met de wreef. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga rent richting de bal. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - I chimici 4:0

40e minuut.
Formigari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biliotti is nu in balbezit. Biliotti passt de bal zonder na te denken. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato schiet op doel. Saarenlehto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD ALBALANGA 43%, I chimici 57%.
ASD ALBALANGA - I chimici 4:0

51e minuut.
Alcázar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mecchia de bal. Tlaga rent richting de bal. Tlaga schiet op doel. Zanchini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Mecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera onderschept slim de pass. Muscă rent richting de bal. Muscă schiet op doel. Zanchini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - I chimici 5:0

64e minuut.
Daar is Formigari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga met een sublieme pass. Garziera rent richting de bal. Garziera schiet op doel. Zanchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Muscă met een sublieme pass. Trott rent richting de bal. Trott passt de bal in één keer door. Garziera rent richting de bal. Garziera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Muscă speelt de bal door. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera passt de bal in één keer door. Zumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hámos probeert naar een medespeler te passen. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă probeert naar een medespeler te passen. Tlaga rent richting de bal. Tlaga draait met de bal, schiet en ... Zanchini bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garziera rent richting de bal. Garziera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - I chimici 6:0

87e minuut.
Biadico is nu in balbezit. Biadico geeft de bal voor. Tlaga kopt de bal weg. Garziera rent richting de bal. Garziera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD ALBALANGA 26%, I chimici 74%.
ASD ALBALANGA - I chimici 6:0