Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farmaceuticos Società Sportiva Millo
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Oggioni rent richting de bal. Oggioni passt de bal met de wreef. Martorini is nu in balbezit. Giusberti onderschept slim de pass. Giusberti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Esposito rent richting de bal. Oggioni rent richting de bal. Esposito onderschept slim de pass. Giusberti verovert de bal door een tackle van achteren. Giusberti draait met de bal, schiet en ... Budo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giusberti is nu in balbezit. Giusberti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - Società Sportiva Millo 1:0

20e minuut.
Bonomo passt de bal zonder na te denken. De Filippis rent richting de bal. De Filippis passt de bal in één keer door. Menico bereikt de bal nog maar net als eerste. Menico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Trinchitella rent richting de bal. Trinchitella geeft de bal voor. Nunez met een sublieme pass. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti schiet op doel. Budo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bascapé geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabriele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oggioni heeft problemen om de bal te vangen. Oggioni geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Budo met een harde bal richting middenveld. Carpano controleert de bal met de borst. De Filippis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Filippis krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Lercaro passt de bal met de wreef. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito is nu in balbezit. Giusberti verovert de bal door een tackle van achteren. Giusberti schiet op doel. Budo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farmaceuticos 22%, Società Sportiva Millo 78%.
Farmaceuticos - Società Sportiva Millo 1:0

58e minuut.
Seregni is nu in balbezit. Seregni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morisco met de inworp. De Filippis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Martorini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oggioni is nu in balbezit. Oggioni passt de bal in één keer door. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Carpano geeft de bal voor. Giusberti probeert de bal met de borst te controleren. Oggioni rent richting de bal. Oggioni draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Esposito de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Lercaro geeft een lange en hoge pass. Ramaioli kopt de bal weg. Esposito probeert de bal aan de voet te houden. Giusberti rent richting de bal. Giusberti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Lercaro kopt de bal weg. Gabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriele passt de bal in één keer door. Daar is Oggioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oggioni geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - Società Sportiva Millo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farmaceuticos 22%, Società Sportiva Millo 78%.
Farmaceuticos - Società Sportiva Millo 2:0