Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciannelli Team Michi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Meomartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Buldreghini verovert de bal door een tackle van achteren. Buldreghini met een sublieme pass. Miano is nu in balbezit. Miano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Giarrizzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iandolo komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Meomartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Meomartino speelt de bal door. Bertosso rent richting de bal. Bertosso schiet op doel. Bellettini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Di Fabio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertosso schiet op doel. Bellettini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Di Fabio geeft de bal voor. Inworp. Arpini met een snelle inworp. Meomartino geeft een lange en hoge pass. Bertosso heeft problemen om de bal te vangen. Bellettini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Costellano met een snelle inworp. Arpini rent richting de bal. Arpini geeft een hoge lob. Daar is Meomartino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meomartino haalt uit met een fantastische trap. Bellettini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciannelli Team - Michi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciannelli Team 39%, Michi 61%.
Ciannelli Team - Michi 1:0

73e minuut.
Arpini passt de bal zonder na te denken. Pietrantuono rent richting de bal. Pietrantuono speelt de bal door. Bertosso is nu in balbezit. Bertosso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciannelli Team - Michi 2:0

87e minuut.
Arpini passt de bal met de wreef. Bertosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcellone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arcellone krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Camosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Camosso geeft een hoge lob. Buldreghini heeft problemen om de bal te vangen. Meomartino is nu in balbezit. Meomartino haalt uit met een fantastische trap. Bellettini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciannelli Team 38%, Michi 62%.
Ciannelli Team - Michi 2:0