Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Società Sportiva Millo ASD ALBALANGA
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 34.1
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Bascapé bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă verovert de bal door een tackle van achteren. Muscă met een sublieme pass. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Trinchitella met een sublieme pass. Trott rent richting de bal. Trott passt de bal met de wreef. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Muscă geeft de bal voor. Martorini rent richting de bal. Martorini met een sublieme pass. Menico is nu in balbezit. Menico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Muscă speelt de bal door. Tlaga heeft problemen om de bal te vangen. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera schiet op doel. Budo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Società Sportiva Millo - ASD ALBALANGA 0:1

15e minuut.
Alcázar onderschept slim de pass. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga passt de bal in één keer door. Garziera heeft problemen om de bal te vangen. Garziera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ramaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera onderschept slim de pass. Garziera passt de bal met de wreef. Tlaga heeft problemen om de bal te vangen. Tlaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Società Sportiva Millo - ASD ALBALANGA 0:2

32e minuut.
Saarenlehto probeert naar een medespeler te passen. Tlaga rent richting de bal. Tlaga met een sublieme pass. Daar is Garziera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garziera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Muscă met een sublieme pass. Zingaro is nu in balbezit. Tlaga verovert de bal door een tackle van achteren. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. Paal! Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zumbo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tlaga kopt de bal weg. Garziera is nu in balbezit. Garziera haalt uit met een fantastische trap. Budo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Società Sportiva Millo - ASD ALBALANGA 0:3

37e minuut.
Trinchitella is nu in balbezit. Muscă onderschept slim de pass. Muscă speelt de bal door. Garziera rent richting de bal. Garziera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinchitella bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă verovert de bal door een tackle van achteren. Zumbo is nu in balbezit. Zumbo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Società Sportiva Millo 69%, ASD ALBALANGA 31%.
Società Sportiva Millo - ASD ALBALANGA 0:3

51e minuut.
Trott passt de bal zonder na te denken. Garziera is nu in balbezit. Tlaga is nu in balbezit. Garziera is nu in balbezit. Garziera draait met de bal, schiet en ... Budo bokst de bal weg.

53e minuut.
Muscă probeert naar een medespeler te passen. Martorini probeert de bal met de borst te controleren. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga draait met de bal, schiet en ... Budo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Società Sportiva Millo - ASD ALBALANGA 0:4

62e minuut.
Muscă is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zumbo zal de hoekschop nemen. Trott bereikt de bal nog maar net als eerste. Trott geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ramaioli geeft een hoge lob. Mantega bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantega geeft een lange en hoge pass. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera haalt uit met een fantastische trap. Budo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Matúz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zumbo is nu in balbezit. Zumbo geeft de bal voor. Garziera rent richting de bal. Garziera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De Filippis is nu in balbezit. Matúz probeert naar een medespeler te passen. Trott met een sublieme pass. Garziera is nu in balbezit. Garziera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Morisco speelt de bal door. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga speelt de bal door. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera haalt uit met een fantastische trap. Budo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Società Sportiva Millo 64%, ASD ALBALANGA 36%.
Società Sportiva Millo - ASD ALBALANGA 0:4