Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farmaceuticos italiaaaaaaaa
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Busiol passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bonomo de bal. Alioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Minenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Minenna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cartesio controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mingolini trapt de bal weg van het doel. Gulla kopt de bal weg. Oggioni is nu in balbezit. Oggioni speelt de bal door. Montagnana bokst de bal weg. Giusberti is nu in balbezit. Giusberti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - italiaaaaaaaa 1:0

28e minuut.
Verrazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Verrazzani geeft de bal voor. Nunez is nu in balbezit. Di Minenna onderschept slim de pass. Di Minenna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bitetto geeft een lange en hoge pass. Cartesio is nu in balbezit. Cartesio geeft een lange en hoge pass. Giusberti rent richting de bal. Giusberti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farmaceuticos 51%, italiaaaaaaaa 49%.
Farmaceuticos - italiaaaaaaaa 1:0

54e minuut.
Giusberti onderschept slim de pass. Mingolini is nu in balbezit. Giusberti verovert de bal door een tackle van achteren. Giusberti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - italiaaaaaaaa 2:0

62e minuut.
Gulla rent richting de bal. Gulla geeft de bal voor. Spadanuda heeft problemen om de bal te vangen. Giusberti is nu in balbezit. Giusberti draait met de bal, schiet en ... Montagnana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

65e minuut.
Klungelig pakt Spadanuda de bal. Gabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriele geeft een hoge lob. Giusberti rent richting de bal. Giusberti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mingolini trapt de bal weg. Carpano kopt de bal weg. Oggioni is nu in balbezit. Oggioni haalt uit met een fantastische trap. Montagnana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - italiaaaaaaaa 3:0

71e minuut.
Martini is nu in balbezit. Gulla verovert de bal door een tackle van achteren. Gulla met een sublieme pass. Giusberti rent richting de bal. Giusberti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pagni rent richting de bal. Gulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulla passt de bal zonder na te denken. Giusberti is nu in balbezit. Verrazzani probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Spadanuda rent richting de bal. Oggioni verovert de bal door een tackle van achteren. Oggioni met een sublieme pass. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farmaceuticos 29%, italiaaaaaaaa 71%.
Farmaceuticos - italiaaaaaaaa 3:0