Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD ALBALANGA Michi
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 16
goed Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Abbaticchio is nu in balbezit. Muscă onderschept slim de pass. Muscă speelt de bal door. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga passt de bal in één keer door. Bellettini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Miano rent richting de bal. Zaowocny is nu in balbezit. Zaowocny geeft de bal voor. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bellettini trapt de bal weg. Hámos kopt de bal weg. Daar is Luzzardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera haalt uit met een fantastische trap. Arcellone probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Michi 1:0

13e minuut.
Inworp. Matúz met een snelle inworp. Muscă geeft de bal voor. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Marci rent richting de bal. Marci passt de bal zonder na te denken. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano draait met de bal, schiet en ... Zaowocny probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Buldreghini is nu in balbezit. Hámos verovert de bal door een tackle van achteren. Hámos passt de bal zonder na te denken. Garziera is nu in balbezit. Garziera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Abbaticchio is nu in balbezit. Muscă onderschept slim de pass. Muscă probeert naar een medespeler te passen. Garziera is nu in balbezit. Garziera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă geeft de bal voor. Klungelig pakt Arcellone de bal. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Trott passt de bal met de wreef. Buldreghini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tlaga. Buldreghini moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Buldreghini kan niet meer verder spelen. Campriani komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Luzzardi rent richting de bal. Tlaga onderschept slim de pass. Tlaga passt de bal in één keer door. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Michi 2:0

42e minuut.
Hámos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tlaga geeft de bal voor. Klungelig pakt Muscă de bal. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga geeft de bal voor. Daar is Arcellone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garziera rent richting de bal. Garziera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Giarrizzo probeert de bal aan de voet te houden. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă passt de bal zonder na te denken. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tlaga kopt de bal weg. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzzardi begaat een overtreding. Luzzardi krijgt een gele kaart. Garziera wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Garziera kan niet meer verder spelen. Misischia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD ALBALANGA 39%, Michi 61%.
ASD ALBALANGA - Michi 2:0

47e minuut.
Hámos probeert naar een medespeler te passen. Muscă is nu in balbezit. Muscă met een sublieme pass. Misischia bereikt de bal nog maar net als eerste. Misischia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Campriani rent richting de bal. Tlaga verovert de bal door een tackle van achteren. Tlaga speelt de bal door. Misischia is nu in balbezit. Misischia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Misischia passt de bal zonder na te denken. Di Fabio heeft problemen om de bal te vangen. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. Bellettini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Marci geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zumbo de bal onder controle te krijgen. Abbaticchio probeert naar een medespeler te passen. Marci bereikt de bal nog maar net als eerste. Marci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD ALBALANGA 55%, Michi 45%.
ASD ALBALANGA - Michi 2:0