Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricheballache RIMOLDONE TEAM
4231 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Palombi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trivella rent richting de bal. Palombi onderschept slim de pass. Bonacci verovert de bal door een tackle van achteren. Bonacci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bonacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristofani Vichi verovert de bal door een tackle van achteren. Cristofani Vichi speelt de bal door. Armini rent richting de bal. Armini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Lodoli de bal. Armini is nu in balbezit. Sansalvadore rent richting de bal. Armini onderschept slim de pass. Armini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Ienco de bal onder controle te krijgen. Armini rent richting de bal. Armini probeert naar een medespeler te passen. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Capo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trivella de bal. Cristofani Vichi is nu in balbezit. Trivella onderschept slim de pass. Trivella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vito speelt de bal door. Klungelig pakt Lodoli de bal. Armini rent richting de bal. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Delola Marca trapt de bal weg van het doel. Rivano probeert naar een medespeler te passen. Lodoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodoli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricheballache 41%, RIMOLDONE TEAM 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tricheballache - RIMOLDONE TEAM 0:0

52e minuut.
Palombi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barghigiani met de inworp. Bonacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Stefanoni de bal onder controle te krijgen. Lodoli rent richting de bal. Armini is nu in balbezit. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Capo is nu in balbezit. Armini rent richting de bal. Lodoli is nu in balbezit. Armini is nu in balbezit. Armini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Armini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rivano passt de bal met de wreef. Armini rent richting de bal. Lodoli rent richting de bal. Armini rent richting de bal. Armini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Armini rent richting de bal. Armini passt de bal zonder na te denken. Lodoli rent richting de bal. Lodoli haalt uit met een fantastische trap. Delola Marca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricheballache - RIMOLDONE TEAM 1:0

81e minuut.
Cristofani Vichi probeert naar een medespeler te passen. Stefanoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodoli verovert de bal door een tackle van achteren. Rivano is nu in balbezit. Rivano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sonzogno rent richting de bal. Cristofani Vichi onderschept slim de pass. Cristofani Vichi speelt de bal door. Armini bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cristofani Vichi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Armini de bal onder controle te krijgen. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricheballache - RIMOLDONE TEAM 2:0

88e minuut.
Stefanoni geeft een hoge lob. Inworp. Aceto met de inworp. Rivano rent richting de bal. Rivano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Armini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Silvano de bal. Silvano met een sublieme pass. Lodoli rent richting de bal. Lodoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricheballache - RIMOLDONE TEAM 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricheballache 32%, RIMOLDONE TEAM 68%.
Tricheballache - RIMOLDONE TEAM 3:0