Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oria FC ***Real*-_-*Crew-Sokker***
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Alpini rent richting de bal. Frygier verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Buldreghini zijn tegenspeler op de grond. Buldreghini krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Rosenberg passt de bal zonder na te denken. Kvasz heeft problemen om de bal te vangen. Kvasz passt de bal in één keer door. Jugar is nu in balbezit. Jugar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Frygier kopt de bal weg. Harinen rent richting de bal. Dimatteo verovert de bal door een tackle van achteren. Tammivaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammivaara geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Jugar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Harinen de bal. Fidégua rent richting de bal. Harinen is nu in balbezit. Harinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:1

30e minuut.
Fidégua met een sublieme pass. Daar is Harinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar haalt uit met een fantastische trap. Roncati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:2

31e minuut.
Redrado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosenberg heeft problemen om de bal te vangen. Rosenberg met een sublieme pass. Klungelig pakt Kvasz de bal. Kvasz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Buldreghini verovert de bal door een tackle van achteren. Buldreghini passt de bal zonder na te denken. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina geeft een hoge lob. Jugar kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harinen rent richting de bal. Harinen haalt uit met een fantastische trap. Roncati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:3

36e minuut.
Klungelig pakt Jugar de bal. Jugar met een sublieme pass. Fidégua probeert naar een medespeler te passen. Harinen rent richting de bal. Harinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Redrado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Redrado geeft de bal voor. Klungelig pakt Harinen de bal. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rastelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvasz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosenberg heeft problemen om de bal te vangen. Rosenberg geeft een lange en hoge pass. Roncati bokst de bal weg. Harinen is nu in balbezit. Harinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:4

42e minuut.
Harinen controleert de bal met de borst. Tardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen verovert de bal door een tackle van achteren. Fidégua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harinen heeft problemen om de bal te vangen. Harinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oria FC 75%, ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 25%.
Oria FC - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:5

51e minuut.
Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Fidégua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua passt de bal in één keer door. Harinen is nu in balbezit. Harinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rastelli geeft de bal voor. Inworp. Kvasz met een snelle inworp. Rosenberg geeft de bal voor. Harinen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:6

58e minuut.
Tammivaara geeft de bal voor. Tardelli heeft problemen om de bal te vangen. Harinen is nu in balbezit. Harinen schiet op doel. Roncati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:7

67e minuut.
De Miniccia geeft de bal voor. Redrado kopt de bal weg. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg geeft de bal voor. Harinen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:8

69e minuut.
Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina met een sublieme pass. Fidégua probeert naar een medespeler te passen. Harinen is nu in balbezit. Harinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Harinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harinen passt de bal in één keer door. Fidégua speelt de bal door. Jugar rent richting de bal. Jugar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Fidégua geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tardelli de bal. Harinen rent richting de bal. Harinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:9

90e minuut.
Fidégua probeert naar een medespeler te passen. Jugar heeft problemen om de bal te vangen. Harinen met een sublieme pass. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar schiet op doel. Roncati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oria FC 73%, ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 27%.
Oria FC - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:10