Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Ma Non Troppo ProSavona
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 35.3
poor Schieten good
average Passen adequate
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Pisano trapt de bal weg. Serao kopt de bal weg. Legrottaglie met een sublieme pass. Seppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hanes probeert de bal aan de voet te houden. Bertacchini is nu in balbezit. Novazzi begaat een overtreding. Bertacchini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bertacchini kan niet meer verder spelen. Kričković komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Novazzi rent richting de bal. Kričković onderschept slim de pass. Kričković probeert naar een medespeler te passen. Paderi rent richting de bal. Paderi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hanes speelt de bal door. Kričković is nu in balbezit. Kričković met een sublieme pass. Paderi rent richting de bal. Paderi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Paderi rent richting de bal. Visentin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paderi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paderi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pisano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - ProSavona 0:1

18e minuut.
Kričković probeert naar een medespeler te passen. Hanes is nu in balbezit. Hanes passt de bal met de wreef. Paderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Paderi verovert de bal door een tackle van achteren. Kričković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričković haalt uit met een fantastische trap. Maestrelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - ProSavona 0:2

28e minuut.
Hanes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kričković de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zurri. Zurri krijgt een gele kaart. Kričković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hanes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seppi krijgt zijn hoofd ertegen. Pisano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - ProSavona 0:3

31e minuut.
Pompilio rent richting de bal. Paderi onderschept slim de pass. Pompilio is nu in balbezit. Torta rent richting de bal. Torta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pisano bokst de bal weg.

32e minuut.
Legrottaglie passt de bal met de wreef. Daar is Hanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanes passt de bal zonder na te denken. Paderi is nu in balbezit. Paderi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zurri rent richting de bal. Kričković verovert de bal door een tackle van achteren. Kričković speelt de bal door. Paderi rent richting de bal. Paderi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - ProSavona 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Ma Non Troppo 74%, ProSavona 26%.
Atletico Ma Non Troppo - ProSavona 0:4

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Legrottaglie de bal onder controle te krijgen. Torta bereikt de bal nog maar net als eerste. Torta passt de bal zonder na te denken. Seppi is nu in balbezit. Seppi haalt uit met een fantastische trap. Pisano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paderi heeft problemen om de bal te vangen. Paderi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - ProSavona 0:5

57e minuut.
Kričković heeft problemen om de bal te vangen. Kričković passt de bal zonder na te denken. Visentin heeft problemen om de bal te vangen. Torta is nu in balbezit. Torta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Paderi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olivera komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Saudati geeft de bal voor. Klungelig pakt Seppi de bal. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - ProSavona 0:6

73e minuut.
Pisano speelt de bal door. Torta kopt de bal weg. Daar is Olivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seppi is nu in balbezit. Seppi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanes speelt de bal door. Visentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - ProSavona 0:7

82e minuut.
Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Maestrelli de bal. Kričković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričković schiet op doel. Pisano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kričković is nu in balbezit. Kričković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Zurri de bal. Hanes rent richting de bal. Daar is Hanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanes geeft een hoge lob. Seppi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - ProSavona 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Ma Non Troppo 76%, ProSavona 24%.
Atletico Ma Non Troppo - ProSavona 0:8