Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oria FC ProSavona
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 32
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Hanes met een sublieme pass. Legrottaglie is nu in balbezit. Legrottaglie geeft de bal voor. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Inworp. Vescina met een snelle inworp. Canciani rent richting de bal. Alpini onderschept slim de pass. Alpini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Steccanella geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Legrottaglie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paderi is nu in balbezit. Paderi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gros met een sublieme pass. Daar is Alpini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpini probeert naar een medespeler te passen. Comberiati rent richting de bal. Comberiati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Canciani passt de bal zonder na te denken. Hanes is nu in balbezit. Hanes speelt de bal door. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Buldreghini kan de bal niet met de borst controleren. Hanes is nu in balbezit. Hanes met een sublieme pass. Canciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Canciani schiet op doel. Roncati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oria FC 60%, ProSavona 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oria FC - ProSavona 0:0

52e minuut.
Torta passt de bal zonder na te denken. Paderi is nu in balbezit. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dimatteo geeft een hoge lob. Canciani kopt de bal weg. Daar is Steccanella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertacchini is nu in balbezit. Bertacchini schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - ProSavona 0:1

79e minuut.
Klungelig pakt Gros de bal. Bormolini rent richting de bal. Legrottaglie rent richting de bal. Legrottaglie geeft een lange en hoge pass. Bertacchini krijgt zijn hoofd ertegen. Roncati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oria FC 69%, ProSavona 31%.
Oria FC - ProSavona 0:1