Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ProSavona Oria FC
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 23.7
good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


10e minuut.
Bertacchini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rastelli. Bertacchini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hanes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kričković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Oria FC 1:0

11e minuut.
Paderi is nu in balbezit. Paderi probeert naar een medespeler te passen. Legrottaglie probeert naar een medespeler te passen. Kričković is nu in balbezit. Kričković draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Saudati onderschept slim de pass. Saudati probeert naar een medespeler te passen. Torta heeft problemen om de bal te vangen. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Steccanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanes verovert de bal door een tackle van achteren. Hanes speelt de bal door. Bertacchini rent richting de bal. Bertacchini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vescina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vescina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Steccanella zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Comberiati springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kričković is nu in balbezit. Tardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričković verovert de bal door een tackle van achteren. Kričković haalt uit met een fantastische trap. Roncati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Oria FC 2:0

34e minuut.
Kričković passt de bal zonder na te denken. Bertacchini rent richting de bal. Steccanella is nu in balbezit. Bertacchini verovert de bal door een tackle van achteren. Bertacchini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Oria FC 3:0

38e minuut.
Torta verovert de bal door een tackle van achteren. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini met een sublieme pass. Kričković rent richting de bal. Kričković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ProSavona 36%, Oria FC 64%.
ProSavona - Oria FC 3:0

46e minuut.
Dalea rent richting de bal. Dalea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hanes de bal. Hanes geeft de bal voor. Kričković springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kričković bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderi is nu in balbezit. Kričković probeert naar een medespeler te passen. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Torta onderschept slim de pass. Torta passt de bal in één keer door. Bertacchini rent richting de bal. Bertacchini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tardelli verovert de bal door een tackle van achteren. Steccanella rent richting de bal. Steccanella geeft de bal voor. Legrottaglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrottaglie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Oria FC 4:0

62e minuut.
Alpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpini passt de bal zonder na te denken. Tardelli rent richting de bal. Paderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Hanes is nu in balbezit. Hanes met een sublieme pass. Paderi is nu in balbezit. Kričković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Oria FC 5:0

76e minuut.
Bertacchini rent richting de bal. Bertacchini schiet op doel. Daar is Steccanella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torta is nu in balbezit. Torta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bertacchini speelt de bal door. Dalea rent richting de bal. Hanes met een sublieme pass. Paderi rent richting de bal. Paderi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bertacchini probeert de bal aan de voet te houden. Rastelli rent richting de bal. Kričković verovert de bal door een tackle van achteren. Kričković schiet op doel. Roncati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Oria FC 6:0

87e minuut.
Torta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torta passt de bal met de wreef. Kričković is nu in balbezit. Kričković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Oria FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ProSavona 25%, Oria FC 75%.
ProSavona - Oria FC 7:0