Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** LeoLigu
433 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
13% Spel op eigen helft 87%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 19.8
solid Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Tammivaara met een sublieme pass. Fidégua is nu in balbezit. Fidégua met een sublieme pass. Jugar rent richting de bal. Jugar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 1:0

4e minuut.
Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Fidégua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua met een sublieme pass. Jugar is nu in balbezit. Jugar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Abbatantuono trapt de bal weg van het doel. Fidégua kopt de bal weg. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar schiet op doel. Pigazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 2:0

8e minuut.
Pedrinazzi met een sublieme pass. Bernizzoni rent richting de bal. Redrado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Redrado krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kvasz met de inworp. Klungelig pakt Rosenberg de bal. Rosenberg geeft de bal voor. Harinen krijgt zijn hoofd ertegen. Pigazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 3:0

21e minuut.
Klungelig pakt Harinen de bal. Fidégua is nu in balbezit. Fidégua passt de bal met de wreef. Jugar is nu in balbezit. Jugar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 4:0

25e minuut.
Daar is Dicandia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidégua speelt de bal door. Daar is Jugar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jugar haalt uit met een fantastische trap. Pigazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 5:0

27e minuut.
Kvasz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jugar de bal. Petrarulo is nu in balbezit. Jugar verovert de bal door een tackle van achteren. Jugar schiet op doel. Pigazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Harinen rent richting de bal. Harinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 6:0

32e minuut.
Kvasz met een sublieme pass. Harinen rent richting de bal. Harinen passt de bal met de wreef. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Umberti kopt de bal weg. Záleš is nu in balbezit. Záleš passt de bal in één keer door. Harinen rent richting de bal. Harinen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Pigazzi trapt de bal weg van het doel. Fidégua kopt de bal weg. Jugar rent richting de bal. Jugar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 7:0

39e minuut.
Harinen onderschept slim de pass. Harinen passt de bal met de wreef. Fidégua rent richting de bal. Daar is Fidégua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidégua haalt uit met een fantastische trap. Pigazzi bokst de bal weg. Harinen rent richting de bal. Harinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 8:0

42e minuut.
Rosenberg geeft een hoge lob. Tammivaara rent richting de bal. Mastrorocco onderschept slim de pass. Harinen is nu in balbezit. Harinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 9:0

42e minuut.
Redrado geeft de bal voor. Kvasz kopt de bal weg. Fidégua geeft de bal voor. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen draait met de bal, schiet en ... Pigazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 15%, LeoLigu 85%.
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 9:0

46e minuut.
Tammivaara is nu in balbezit. Tammivaara geeft een hoge lob. Harinen kopt de bal weg. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar draait met de bal, schiet en ... Pigazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Záleš geeft een hoge lob. Kvasz rent richting de bal. Kvasz passt de bal zonder na te denken. Jugar is nu in balbezit. Jugar draait met de bal, schiet en ... Pigazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tammivaara geeft een lange en hoge pass. Pedrinazzi heeft problemen om de bal te vangen. Jugar speelt de bal door. Fidégua is nu in balbezit. Fidégua draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Dicandia geeft de bal voor. Inworp. Tammivaara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Kvasz met een sublieme pass. Harinen is nu in balbezit. Harinen passt de bal in één keer door. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar schiet op doel. Pigazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Tammivaara probeert de bal met de borst te controleren. Tammivaara met een sublieme pass. Fidégua probeert naar een medespeler te passen. Harinen is nu in balbezit. Harinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jugar is nu in balbezit. Jugar met een sublieme pass. Harinen is nu in balbezit. Harinen haalt uit met een fantastische trap. Pigazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bernizzoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Harinen is nu in balbezit. Harinen schiet op doel. Fidégua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fidégua is nu in balbezit. Harinen rent richting de bal. Harinen passt de bal met de wreef. Fidégua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrorocco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harinen raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosenberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jugar springt en kopt de bal. Pigazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Kvasz met een snelle inworp. Rosenberg met een sublieme pass. Harinen is nu in balbezit. Harinen haalt uit met een fantastische trap. Pigazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harinen heeft problemen om de bal te vangen. Fidégua rent richting de bal. Fidégua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 10:0

74e minuut.
Rosenberg kopt de bal weg. Fidégua probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jugar de bal. Jugar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Buccianti de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tammivaara heeft problemen om de bal te vangen. Harinen kopt de bal weg. Jugar rent richting de bal. Fidégua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 11:0

79e minuut.
Petrarulo kopt de bal weg. Daar is Cajhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cajhan geeft de bal voor. Kvasz rent richting de bal. Kvasz geeft de bal voor. Paal! Daar is Abbatantuono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 12:0

81e minuut.
Harinen onderschept slim de pass. Daar is Harinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidégua bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen schiet op doel. Pigazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 13:0

82e minuut.
Redrado geeft een hoge lob. Harinen heeft problemen om de bal te vangen. Fidégua met een sublieme pass. Daar is Jugar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jugar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pigazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 14:0

87e minuut.
Daar is Fidégua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidégua passt de bal in één keer door. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen schiet op doel. Pigazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 15:0

88e minuut.
Tammivaara passt de bal met de wreef. Fidégua is nu in balbezit. Fidégua speelt de bal door. Jugar rent richting de bal. Jugar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kvasz geeft een hoge lob. Fidégua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua met een sublieme pass. Harinen is nu in balbezit. Harinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 11%, LeoLigu 89%.
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - LeoLigu 15:0