Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LeoLigu Atletico Ma Non Troppo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Stroppa is nu in balbezit. Stroppa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buccianti de bal. Capicotto rent richting de bal. Capicotto haalt uit met een fantastische trap. Pigazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Pompilio geeft een lange en hoge pass. Capicotto rent richting de bal. Dicandia verovert de bal door een tackle van achteren. Serao onderschept slim de pass. Serao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Capicotto de bal onder controle te krijgen. Bernizzoni is nu in balbezit. Bernizzoni speelt de bal door. Umberti is nu in balbezit. Umberti schiet op doel. Pisano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Stroppa geeft een hoge lob. Buccianti kopt de bal weg. Daar is Dicandia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao draait met de bal, schiet en ... Pigazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Serrato rent richting de bal. Mastrorocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrorocco passt de bal met de wreef. Serao is nu in balbezit. Serao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeoLigu 60%, Atletico Ma Non Troppo 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LeoLigu - Atletico Ma Non Troppo 0:0

61e minuut.
Bernizzoni is nu in balbezit. Bernizzoni passt de bal zonder na te denken. Umberti rent richting de bal. Umberti haalt uit met een fantastische trap. Pisano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoLigu - Atletico Ma Non Troppo 1:0

70e minuut.
Petrarulo geeft een hoge lob. Stroppa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernizzoni is nu in balbezit. Mortaro onderschept slim de pass. Mortaro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pedrinazzi met een snelle inworp. Klungelig pakt Bernizzoni de bal. Bernizzoni geeft een hoge lob. Chiapella rent richting de bal. Chiapella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pisano trapt de bal weg van het doel. Pedrinazzi kopt de bal weg. Pompilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernizzoni is nu in balbezit. Bernizzoni geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Pisano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Petrarulo passt de bal zonder na te denken. Stroppa met een sublieme pass. Pedrinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Capicotto verovert de bal door een tackle van achteren. Capicotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Serao rent richting de bal. Serao passt de bal in één keer door. Buccianti is nu in balbezit. Capicotto verovert de bal door een tackle van achteren. Capicotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeoLigu 45%, Atletico Ma Non Troppo 55%.
LeoLigu - Atletico Ma Non Troppo 1:0