Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC INTERNAZIONALE 1994 ***Real*-_-*Crew-Sokker***
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 46.2
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Kvasz speelt de bal door. Daar is Jugar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jugar geeft een lange en hoge pass. Harinen rent richting de bal. Harinen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zaggia probeert wanhopig de bal te grijpen. Fidégua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNAZIONALE 1994 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:1

6e minuut.
Jugar onderschept slim de pass. Kvasz met een sublieme pass. Harinen is nu in balbezit. Fidégua rent richting de bal. Fidégua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNAZIONALE 1994 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:2

7e minuut.
Jugar verovert de bal door een tackle van achteren. Fidégua is nu in balbezit. Fidégua met een sublieme pass. Harinen rent richting de bal. Harinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Califano verovert de bal door een tackle van achteren. Califano geeft een hoge lob. Inworp. Rosenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvasz geeft een lange en hoge pass. Zaggia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Cajhan speelt de bal door. Fidégua met een sublieme pass. Jugar is nu in balbezit. Jugar draait met de bal, schiet en ... Zaggia probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen probeert naar een medespeler te passen. Zanchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar onderschept slim de pass. Jugar schiet op doel. Zaggia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNAZIONALE 1994 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:3

25e minuut.
Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammivaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammivaara passt de bal in één keer door. Harinen rent richting de bal. Harinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNAZIONALE 1994 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:4

27e minuut.
Cumino speelt de bal door. Cajhan probeert naar een medespeler te passen. Tammivaara probeert naar een medespeler te passen. Harinen is nu in balbezit. Harinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Harinen is nu in balbezit. Fidégua speelt de bal door. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Cajhan onderschept slim de pass. Cajhan passt de bal in één keer door. Fidégua met een sublieme pass. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNAZIONALE 1994 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:5

39e minuut.
Zaggia probeert naar een medespeler te passen. Rosenberg kopt de bal weg. Califano heeft problemen om de bal te vangen. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Marelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajhan onderschept slim de pass. Cajhan speelt de bal door. Harinen rent richting de bal. Harinen haalt uit met een fantastische trap. Zaggia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNAZIONALE 1994 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:6

42e minuut.
Jugar verovert de bal door een tackle van achteren. Jugar passt de bal zonder na te denken. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Zaggia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC INTERNAZIONALE 1994 84%, ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 16%.
FC INTERNAZIONALE 1994 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:6

47e minuut.
Califano geeft de bal voor. Inworp. Kvasz met de inworp. Jugar is nu in balbezit. Jugar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zaggia trapt de bal weg. Cajhan kopt de bal weg. Jugar rent richting de bal. Jugar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Rosenberg speelt de bal door. Fidégua geeft een hoge lob. Harinen is nu in balbezit. Harinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNAZIONALE 1994 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:7

57e minuut.
Kvasz geeft de bal voor. Montenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua verovert de bal door een tackle van achteren. Fidégua geeft een hoge lob. Jugar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tammivaara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zaggia speelt de bal door. Rosenberg kopt de bal weg. Harinen is nu in balbezit. Harinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fidégua rent richting de bal. Fidégua draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zanchetto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNAZIONALE 1994 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:8

63e minuut.
Klungelig pakt Montenaro de bal. Tammivaara rent richting de bal. Tammivaara geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Harinen de bal. Harinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Harinen onderschept slim de pass. Harinen probeert naar een medespeler te passen. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar haalt uit met een fantastische trap. Zaggia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jugar verovert de bal door een tackle van achteren. Fidégua met een sublieme pass. Harinen is nu in balbezit. Harinen haalt uit met een fantastische trap. Faggi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tammivaara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Harinen kopt de bal weg. Jugar rent richting de bal. Jugar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNAZIONALE 1994 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:9

73e minuut.
Fidégua passt de bal met de wreef. Harinen heeft problemen om de bal te vangen. Montenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen verovert de bal door een tackle van achteren. Harinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Montenaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fidégua probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zanchetto de bal. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNAZIONALE 1994 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:10

83e minuut.
Jugar heeft problemen om de bal te vangen. Jugar passt de bal zonder na te denken. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNAZIONALE 1994 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC INTERNAZIONALE 1994 85%, ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 15%.
FC INTERNAZIONALE 1994 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:11