Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** FC INTERNAZIONALE 1994
433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
11% Spel op eigen helft 89%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 18.6
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Zanchetto onderschept slim de pass. Kvasz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Montenaro de bal. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen schiet op doel. Zaggia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Jugar is nu in balbezit. Zanchetto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jugar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jugar neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - FC INTERNAZIONALE 1994 1:0

7e minuut.
Fidégua is nu in balbezit. Fidégua met een sublieme pass. Jugar rent richting de bal. Jugar geeft een hoge lob. Harinen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - FC INTERNAZIONALE 1994 2:0

9e minuut.
Jugar met een sublieme pass. Fidégua is nu in balbezit. Fidégua speelt de bal door. Harinen is nu in balbezit. Harinen draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Jugar met een sublieme pass. Harinen heeft problemen om de bal te vangen. Fidégua is nu in balbezit. Fidégua schiet op doel. Zaggia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - FC INTERNAZIONALE 1994 3:0

16e minuut.
Inworp. Kvasz met een snelle inworp. Rosenberg geeft een hoge lob. Harinen rent richting de bal. Harinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - FC INTERNAZIONALE 1994 4:0

21e minuut.
Cajhan geeft een lange en hoge pass. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen geeft een lange en hoge pass. Daar is Jugar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jugar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Doeltrap. Zanchetto met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvasz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosenberg geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cajhan heeft problemen om de bal te vangen. Cajhan passt de bal in één keer door. Fidégua is nu in balbezit. Harinen rent richting de bal. Harinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pascolin kopt de bal weg. Cajhan is nu in balbezit. Cajhan speelt de bal door. Fidégua rent richting de bal. Fidégua geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zanchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar verovert de bal door een tackle van achteren. Jugar controleert de bal met de borst. Jugar draait met de bal, schiet en ... Zaggia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - FC INTERNAZIONALE 1994 5:0

37e minuut.
Kvasz passt de bal in één keer door. Jugar met een sublieme pass. Harinen rent richting de bal. Harinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - FC INTERNAZIONALE 1994 6:0

41e minuut.
Fidégua is nu in balbezit. Daar is Fidégua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidégua passt de bal met de wreef. Jugar is nu in balbezit. Jugar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - FC INTERNAZIONALE 1994 7:0

43e minuut.
Klungelig pakt Jugar de bal. Faggi rent richting de bal. Fidégua verovert de bal door een tackle van achteren. Fidégua draait met de bal, schiet en ... Zaggia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 9%, FC INTERNAZIONALE 1994 91%.
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - FC INTERNAZIONALE 1994 7:0

53e minuut.
Jugar heeft problemen om de bal te vangen. Fidégua rent richting de bal. Fidégua passt de bal met de wreef. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kvasz is nu in balbezit. Kvasz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tammivaara de bal. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tammivaara is nu in balbezit. Tammivaara geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jugar de bal. Harinen rent richting de bal. Harinen draait met de bal, schiet en ... Zaggia bokst de bal weg.

62e minuut.
Taliaferri kan de bal niet met de borst controleren. Fidégua is nu in balbezit. Fidégua speelt de bal door. Daar is Harinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harinen haalt uit met een fantastische trap. Zaggia bokst de bal weg.

65e minuut.
Faggi onderschept slim de pass. Faggi geeft de bal voor. Medina rent richting de bal. Medina geeft een hoge lob. Jugar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zanchetto rent richting de bal. Zanchetto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvasz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosenberg geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Tammivaara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cajhan is nu in balbezit. Cajhan geeft een hoge lob. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz geeft een lange en hoge pass. Zaggia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Fidégua kopt de bal weg. Harinen rent richting de bal. Harinen heeft problemen om de bal te vangen. Harinen schiet op doel. Zaggia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - FC INTERNAZIONALE 1994 8:0

79e minuut.
Doeltrap. Zaggia trapt de bal weg. Rosenberg kopt de bal weg. Jugar is nu in balbezit. Jugar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cajhan rent richting de bal. Cajhan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Califano de bal. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - FC INTERNAZIONALE 1994 9:0

85e minuut.
Pascolin probeert de bal aan de voet te houden. Fidégua rent richting de bal. Fidégua speelt de bal door. Harinen rent richting de bal. Harinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zaggia trapt de bal weg. Fidégua kopt de bal weg. Daar is Harinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - FC INTERNAZIONALE 1994 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 12%, FC INTERNAZIONALE 1994 88%.
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - FC INTERNAZIONALE 1994 10:0