Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MonzaBrianza1912 Oria FC
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 24.5
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Deberny rent richting de bal. Deberny geeft een hoge lob. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rastelli de bal onder controle te krijgen. Roncati bokst de bal weg.

9e minuut.
Raspollini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caiozzo komt het veld opgelopen. Ţirtea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Florestani passt de bal zonder na te denken. Mignogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignogna passt de bal in één keer door. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Caiozzo rent richting de bal. Comberiati verovert de bal door een tackle van achteren. Comberiati geeft de bal voor. Alpini is nu in balbezit. Alpini haalt uit met een fantastische trap. Jędrejowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Aporti passt de bal in één keer door. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny passt de bal in één keer door. Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Buldreghini geeft de bal voor. Iannuzzelli probeert de bal aan de voet te houden. Steccanella is nu in balbezit. Ţirtea onderschept slim de pass. Ţirtea haalt uit met een fantastische trap. Roncati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Vescina rent richting de bal. Vescina passt de bal met de wreef. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati schiet op doel. Jędrejowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MonzaBrianza1912 - Oria FC 0:1

42e minuut.
Aporti is nu in balbezit. Alpini onderschept slim de pass. Alpini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Comberiati de bal. Comberiati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MonzaBrianza1912 44%, Oria FC 56%.
AC MonzaBrianza1912 - Oria FC 0:1

49e minuut.
Caiozzo onderschept slim de pass. Alpini onderschept slim de pass. Alpini passt de bal met de wreef. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MonzaBrianza1912 47%, Oria FC 53%.
AC MonzaBrianza1912 - Oria FC 0:1