Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** AC MonzaBrianza1912
433 Tactiek 442
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 28.3
solid Schieten weak
good Passen adequate
good Verdedigen weak


5e minuut.
Klungelig pakt Harinen de bal. Harinen speelt de bal door. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen is nu in balbezit. Harinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - AC MonzaBrianza1912 1:0

16e minuut.
Fidégua speelt de bal door. Harinen heeft problemen om de bal te vangen. Harinen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jugar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jugar schiet op doel. Jędrejowski bokst de bal weg.

18e minuut.
Kvasz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg geeft een hoge lob. Harinen krijgt zijn hoofd ertegen. Jędrejowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - AC MonzaBrianza1912 2:0

21e minuut.
Harinen is nu in balbezit. Harinen passt de bal met de wreef. Giocoliere verovert de bal door een tackle van achteren. Kvasz rent richting de bal. Kvasz geeft een lange en hoge pass. Jędrejowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harinen is nu in balbezit. Harinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - AC MonzaBrianza1912 3:0

26e minuut.
Cajhan met een sublieme pass. Tammivaara rent richting de bal. Tammivaara passt de bal in één keer door. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cajhan passt de bal in één keer door. Harinen heeft problemen om de bal te vangen. Fidégua is nu in balbezit. Harinen rent richting de bal. Harinen haalt uit met een fantastische trap. Jędrejowski bokst de bal weg.

28e minuut.
Cajhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny begaat een overtreding. Cajhan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosenberg met een snel genomen vrije trap. Jugar krijgt zijn hoofd ertegen. Jędrejowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Kvasz de bal. Fidégua is nu in balbezit. Fidégua probeert naar een medespeler te passen. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - AC MonzaBrianza1912 4:0

30e minuut.
Novati geeft een hoge lob. Cajhan kopt de bal weg. Harinen is nu in balbezit. Harinen schiet op doel. Giocoliere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jędrejowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Novati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kvasz speelt de bal door. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Florestani heeft problemen om de bal te vangen. Jugar is nu in balbezit. Jugar haalt uit met een fantastische trap. Florestani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jędrejowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - AC MonzaBrianza1912 5:0

33e minuut.
Harinen heeft problemen om de bal te vangen. Harinen met een sublieme pass. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar schiet op doel. Jędrejowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - AC MonzaBrianza1912 6:0

35e minuut.
Kvasz rent richting de bal. Kvasz passt de bal in één keer door. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - AC MonzaBrianza1912 7:0

38e minuut.
Medina geeft de bal voor. Fidégua met een sublieme pass. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar haalt uit met een fantastische trap. Jędrejowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - AC MonzaBrianza1912 8:0

39e minuut.
Florestani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bellaveglia komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina geeft de bal voor. Bellaveglia probeert de bal met de borst te controleren. Jugar rent richting de bal. Jugar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fidégua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua passt de bal zonder na te denken. Harinen is nu in balbezit. Harinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - AC MonzaBrianza1912 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 18%, AC MonzaBrianza1912 82%.
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - AC MonzaBrianza1912 9:0

48e minuut.
Rosenberg met een sublieme pass. Giocoliere is nu in balbezit. Harinen verovert de bal door een tackle van achteren. Harinen draait met de bal, schiet en ... Jędrejowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - AC MonzaBrianza1912 10:0

49e minuut.
Daar is Mignogna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz probeert naar een medespeler te passen. Jugar rent richting de bal. Jugar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Harinen is nu in balbezit. Harinen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kvasz met een sublieme pass. Bellaveglia heeft problemen om de bal te vangen. Fidégua met een sublieme pass. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Medina geeft de bal voor. Harinen is nu in balbezit. Harinen passt de bal in één keer door. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz schiet op doel. Jędrejowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Caiozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua onderschept slim de pass. Fidégua speelt de bal door. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rosenberg passt de bal in één keer door. Cajhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajhan geeft een lange en hoge pass. Daar is Jugar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jugar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bellaveglia met een sublieme pass. Rosenberg speelt de bal door. Klungelig pakt Jugar de bal. Jugar draait met de bal, schiet en ... Jędrejowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - AC MonzaBrianza1912 11:0

75e minuut.
Caiozzo probeert de bal aan de voet te houden. Cajhan is nu in balbezit. Cajhan geeft een hoge lob. Fidégua is nu in balbezit. Fidégua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Caiozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua onderschept slim de pass. Fidégua probeert naar een medespeler te passen. Jugar rent richting de bal. Jugar draait met de bal, schiet en ... Jędrejowski bokst de bal weg. Harinen is nu in balbezit. Harinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - AC MonzaBrianza1912 12:0

86e minuut.
Rosenberg met een sublieme pass. Jugar is nu in balbezit. Jugar passt de bal in één keer door. Harinen rent richting de bal. Harinen draait met de bal, schiet en ... Jędrejowski bokst de bal weg.

88e minuut.
Jędrejowski met een harde bal richting middenveld. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny passt de bal zonder na te denken. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fidégua speelt de bal door. Harinen rent richting de bal. Harinen passt de bal in één keer door. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 23%, AC MonzaBrianza1912 77%.
***Real*-_-*Crew-Sokker*** - AC MonzaBrianza1912 12:0