Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MonzaBrianza1912 ***Real*-_-*Crew-Sokker***
442 Tactiek 433
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 46.9
average Schieten good
good Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Raspollini passt de bal met de wreef. Daar is Mignogna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mignogna geeft de bal voor. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Fidégua probeert naar een medespeler te passen. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar met een sublieme pass. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jędrejowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jędrejowski met een sublieme pass. Fidégua kopt de bal weg. Harinen heeft problemen om de bal te vangen. Harinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC MonzaBrianza1912 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:1

12e minuut.
Kvasz controleert de bal met de borst. Kvasz geeft de bal voor. Tammivaara kopt de bal weg. Daar is Harinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Aporti probeert naar een medespeler te passen. Jugar rent richting de bal. Jugar passt de bal in één keer door. Harinen rent richting de bal. Harinen haalt uit met een fantastische trap. Jędrejowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MonzaBrianza1912 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:2

15e minuut.
Jugar verovert de bal door een tackle van achteren. Jugar passt de bal met de wreef. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz geeft een hoge lob. Harinen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MonzaBrianza1912 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:3

15e minuut.
Iannuzzelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ţirtea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harinen onderschept slim de pass. Daar is Harinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tammivaara passt de bal zonder na te denken. Fidégua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua probeert naar een medespeler te passen. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen schiet op doel. Jędrejowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Tammivaara probeert de bal aan de voet te houden. Fidégua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidégua passt de bal zonder na te denken. Harinen rent richting de bal. Harinen haalt uit met een fantastische trap. Jędrejowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jugar is nu in balbezit. Jugar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MonzaBrianza1912 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:4

37e minuut.
Jugar verovert de bal door een tackle van achteren. Florestani probeert naar een medespeler te passen. Jugar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fidégua is nu in balbezit. Fidégua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Harinen de bal. Harinen geeft de bal voor. Kvasz probeert de bal met de borst te controleren. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. Florestani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar haalt uit met een fantastische trap. Jędrejowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MonzaBrianza1912 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:5

44e minuut.
Kvasz speelt de bal door. Jugar is nu in balbezit. Jugar passt de bal met de wreef. Harinen is nu in balbezit. Harinen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MonzaBrianza1912 72%, ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 28%.
AC MonzaBrianza1912 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:5

51e minuut.
Harinen heeft problemen om de bal te vangen. Harinen passt de bal met de wreef. Fidégua bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen is nu in balbezit. Harinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Jędrejowski trapt de bal weg. Fidégua kopt de bal weg. Klungelig pakt Harinen de bal. Jugar is nu in balbezit. Jugar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen passt de bal zonder na te denken. Florestani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar haalt uit met een fantastische trap. Jędrejowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MonzaBrianza1912 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:6

55e minuut.
Cajhan onderschept slim de pass. Aporti rent richting de bal. Cajhan onderschept slim de pass. Cajhan geeft een lange en hoge pass. Harinen krijgt zijn hoofd ertegen. Jędrejowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

60e minuut.
Záleš geeft een lange en hoge pass. Inworp. Battiata met de inworp. Deberny is nu in balbezit. Deberny geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Novati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kvasz passt de bal in één keer door. Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MonzaBrianza1912 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:7

78e minuut.
Iannuzzelli is nu in balbezit. Iannuzzelli passt de bal zonder na te denken. Harinen is nu in balbezit. Harinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC MonzaBrianza1912 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:8

80e minuut.
Mignogna passt de bal zonder na te denken. Iannuzzelli is nu in balbezit. Iannuzzelli passt de bal zonder na te denken. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea haalt uit met een fantastische trap. Pastorczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MonzaBrianza1912 68%, ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 32%.
AC MonzaBrianza1912 - ***Real*-_-*Crew-Sokker*** 0:8