Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC INTERNAZIONALE 1994 ProSavona
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Sernesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pascolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanes probeert naar een medespeler te passen. Bertacchini rent richting de bal. Bertacchini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Montenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderi verovert de bal door een tackle van achteren. Paderi passt de bal zonder na te denken. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Dalea met een sublieme pass. Japón bereikt de bal nog maar net als eerste. Torta geeft een lange en hoge pass. Bertacchini rent richting de bal. Bertacchini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Torta met een sublieme pass. Olivera is nu in balbezit. Olivera passt de bal zonder na te denken. Bertacchini rent richting de bal. Bertacchini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zaggia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bormolini is nu in balbezit. Hanes is nu in balbezit. Hanes passt de bal met de wreef. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bertacchini is nu in balbezit. Paderi is nu in balbezit. Paderi speelt de bal door. Bertacchini rent richting de bal. Bertacchini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bertacchini probeert de bal aan de voet te houden. Cumino rent richting de bal. Cumino probeert naar een medespeler te passen. Paderi rent richting de bal. Paderi schiet op doel. Zaggia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC INTERNAZIONALE 1994 79%, ProSavona 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC INTERNAZIONALE 1994 - ProSavona 0:0

58e minuut.
Dalea rent richting de bal. Dalea passt de bal zonder na te denken. Daar is Califano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bertacchini is nu in balbezit. Bertacchini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNAZIONALE 1994 - ProSavona 0:1

66e minuut.
Torta met een sublieme pass. Faggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini verovert de bal door een tackle van achteren. Bertacchini schiet op doel. Zaggia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNAZIONALE 1994 - ProSavona 0:2

69e minuut.
Paderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderi passt de bal met de wreef. Hanes probeert naar een medespeler te passen. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini draait met de bal, schiet en ... Zaggia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Torta rent richting de bal. Torta passt de bal in één keer door. Olivera is nu in balbezit. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Zaggia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Califano bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrottaglie verovert de bal door een tackle van achteren. Legrottaglie met een sublieme pass. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Olivera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torretta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC INTERNAZIONALE 1994 71%, ProSavona 29%.
FC INTERNAZIONALE 1994 - ProSavona 0:2