Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MonzaBrianza1912 LeoLigu
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 19
good Schieten weak
solid Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Aporti rent richting de bal. Aporti passt de bal zonder na te denken. Pedrinazzi heeft problemen om de bal te vangen. Ţirtea onderschept slim de pass. Ţirtea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Raspollini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dicandia is nu in balbezit. Raspollini verovert de bal door een tackle van achteren. Raspollini met een sublieme pass. Ţirtea is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deberny neemt de hoekschop. Ţirtea kopt de bal weg. Raspollini geeft de bal voor. Iannuzzelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mastrorocco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Novati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raspollini rent richting de bal. Raspollini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Buccianti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţirtea rent richting de bal. Abbatantuono verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MonzaBrianza1912 - LeoLigu 1:0

25e minuut.
Aporti kopt de bal weg. Klungelig pakt Petrarulo de bal. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny is nu in balbezit. Deberny geeft de bal voor. Pigazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MonzaBrianza1912 - LeoLigu 2:0

42e minuut.
Dicandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignogna is nu in balbezit. Mignogna passt de bal met de wreef. Ţirtea is nu in balbezit. Ţirtea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MonzaBrianza1912 24%, LeoLigu 76%.
AC MonzaBrianza1912 - LeoLigu 2:0

48e minuut.
Florestani onderschept slim de pass. Florestani speelt de bal door. Mignogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignogna probeert naar een medespeler te passen. Raspollini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mignogna controleert de bal met de borst. Mignogna speelt de bal door. Raspollini met een sublieme pass. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Novati onderschept slim de pass. Mignogna met een sublieme pass. Raspollini met een sublieme pass. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mastrorocco geeft een hoge lob. Petrarulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrarulo probeert naar een medespeler te passen. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea haalt uit met een fantastische trap. Pigazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MonzaBrianza1912 - LeoLigu 3:0

89e minuut.
Raspollini kan de bal niet met de borst controleren. Petrarulo rent richting de bal. Petrarulo probeert naar een medespeler te passen. Raspollini rent richting de bal. Raspollini passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MonzaBrianza1912 21%, LeoLigu 79%.
AC MonzaBrianza1912 - LeoLigu 3:0