Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ProSavona AC MonzaBrianza1912
433 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 33.7
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Bormolini is nu in balbezit. Bormolini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Battiata met de inworp. Raspollini met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Iannuzzelli verovert de bal door een tackle van achteren. Iannuzzelli probeert naar een medespeler te passen. Bormolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea is nu in balbezit. Ţirtea schiet op doel. Cerqueti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Legrottaglie rent richting de bal. Aporti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aporti passt de bal met de wreef. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea draait met de bal, schiet en ... Cerqueti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Paderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderi geeft een lange en hoge pass. Kričković probeert de bal aan de voet te houden. Bertacchini rent richting de bal. Bertacchini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Raspollini met een sublieme pass. Ţirtea is nu in balbezit. Ţirtea met een sublieme pass. Iannuzzelli is nu in balbezit. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Hanes speelt de bal door. Bertacchini rent richting de bal. Aporti begaat een overtreding. Aporti krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Deberny passt de bal in één keer door. Raspollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Raspollini passt de bal met de wreef. Ţirtea is nu in balbezit. Ţirtea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderi is nu in balbezit. Paderi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - AC MonzaBrianza1912 1:0

40e minuut.
Bormolini onderschept slim de pass. Bormolini geeft een hoge lob. Bertacchini met een sublieme pass. Kričković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ProSavona 55%, AC MonzaBrianza1912 45%.
ProSavona - AC MonzaBrianza1912 1:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Iannuzzelli de bal onder controle te krijgen. Kričković is nu in balbezit. Kričković probeert naar een medespeler te passen. Bertacchini rent richting de bal. Bertacchini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Torta is nu in balbezit. Torta passt de bal met de wreef. Paderi probeert de bal aan de voet te houden. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Battiata rent richting de bal. Battiata passt de bal met de wreef. Deberny probeert de bal met de borst te controleren. Paderi rent richting de bal. Paderi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - AC MonzaBrianza1912 2:0

59e minuut.
Torta probeert naar een medespeler te passen. Paderi heeft problemen om de bal te vangen. Paderi probeert naar een medespeler te passen. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Saudati geeft de bal voor. Novati is nu in balbezit. Novati geeft een hoge lob. Paderi is nu in balbezit. Paderi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hanes is nu in balbezit. Hanes geeft de bal voor. Giocoliere verovert de bal door een tackle van achteren. Paderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - AC MonzaBrianza1912 3:0

79e minuut.
Bormolini is nu in balbezit. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormolini verovert de bal door een tackle van achteren. Paderi rent richting de bal. Paderi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Raspollini met een sublieme pass. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli passt de bal zonder na te denken. Ţirtea is nu in balbezit. Ţirtea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Kričković is nu in balbezit. Hanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanes met een sublieme pass. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - AC MonzaBrianza1912 4:0

86e minuut.
Kričković is nu in balbezit. Kričković passt de bal met de wreef. Bertacchini rent richting de bal. Bertacchini schiet op doel. Giocoliere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jędrejowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ProSavona 27%, AC MonzaBrianza1912 73%.
ProSavona - AC MonzaBrianza1912 4:0