Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MonzaBrianza1912 ProSavona
442 Tactiek 433
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 39.6
redelijk Schieten goed
solide Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


8e minuut.
Bertacchini rent richting de bal. Bertacchini passt de bal in één keer door. Giocoliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričković verovert de bal door een tackle van achteren. Kričković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Japón onderschept slim de pass. Raspollini verovert de bal door een tackle van achteren. Raspollini draait met de bal, schiet en ... Cerqueti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Ţirtea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bormolini is nu in balbezit. Deberny onderschept slim de pass. Deberny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ţirtea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţirtea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Legrottaglie probeert naar een medespeler te passen. Hanes is nu in balbezit. Hanes probeert naar een medespeler te passen. Kričković is nu in balbezit. Kričković haalt uit met een fantastische trap. Jędrejowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Daar is Dalea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MonzaBrianza1912 - ProSavona 1:0

36e minuut.
Dalea geeft een hoge lob. Inworp. Battiata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raspollini geeft een hoge lob. Iannuzzelli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Legrottaglie passt de bal zonder na te denken. Paderi is nu in balbezit. Paderi probeert naar een medespeler te passen. Bertacchini rent richting de bal. Bertacchini schiet op doel. Jędrejowski bokst de bal weg.

44e minuut.
Bertacchini rent richting de bal. Bertacchini speelt de bal door. Giocoliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričković onderschept slim de pass. Kričković draait met de bal, schiet en ... Jędrejowski bokst de bal weg. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini haalt uit met een fantastische trap. Jędrejowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC MonzaBrianza1912 - ProSavona 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MonzaBrianza1912 55%, ProSavona 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC MonzaBrianza1912 - ProSavona 1:1

51e minuut.
Paderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderi passt de bal in één keer door. Bertacchini probeert de bal aan de voet te houden. Kričković rent richting de bal. Kričković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Japón onderschept slim de pass. Japón passt de bal met de wreef. Battiata bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrottaglie onderschept slim de pass. Legrottaglie met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Mignogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanes verovert de bal door een tackle van achteren. Hanes geeft een lange en hoge pass. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Aporti passt de bal met de wreef. Hanes probeert naar een medespeler te passen. Kričković speelt de bal door. Bertacchini is nu in balbezit. Bertacchini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Paderi rent richting de bal. Paderi geeft een lange en hoge pass. Bertacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertacchini schiet op doel. Jędrejowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Deberny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aporti geeft een hoge lob. Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bormolini is nu in balbezit. Bormolini speelt de bal door. Legrottaglie probeert naar een medespeler te passen. Kričković rent richting de bal. Kričković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MonzaBrianza1912 60%, ProSavona 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC MonzaBrianza1912 - ProSavona 1:1