Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C CORONA VIRUS Real Grifoni Genoani
bart Tactiek Massy 1
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 44.9
goed Schieten solide
goed Passen goed
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Boretz probeert naar een medespeler te passen. Carver is nu in balbezit. Boretz met een sublieme pass. Alonso controleert de bal met de borst. Alonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Carver passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vicente de bal. Vicente passt de bal zonder na te denken. Carver is nu in balbezit. Carver draait met de bal, schiet en ... Völker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kinnula bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz rent richting de bal. Boretz passt de bal zonder na te denken. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Boretz probeert de bal met de borst te controleren. Kujawka rent richting de bal. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Kinnula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinnula draait met de bal, schiet en ... Lipko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Carver bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz rent richting de bal. Boretz passt de bal met de wreef. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... Völker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - Real Grifoni Genoani 0:1

40e minuut.
Carver is nu in balbezit. Conchita probeert naar een medespeler te passen. Mareş probeert naar een medespeler te passen. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... Völker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C CORONA VIRUS 62%, Real Grifoni Genoani 38%.
A.C CORONA VIRUS - Real Grifoni Genoani 0:1

48e minuut.
Groszmann speelt de bal door. Parczewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Cruz. Parczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Parczewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Mareş rent richting de bal. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Donocik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vicente de bal. Vicente speelt de bal door. Carver rent richting de bal. Carver schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Conchita is nu in balbezit. Conchita passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mareş de bal. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso schiet op doel. Völker bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vicente zal de hoekschop nemen. Völker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żołnowski speelt de bal door. Klungelig pakt Carver de bal. Parczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - Real Grifoni Genoani 0:2

60e minuut.
Derlicki kopt de bal weg. Carver rent richting de bal. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ... Völker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - Real Grifoni Genoani 0:3

71e minuut.
Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alonso. Mareş raakt geblesseerd tijdens het duel. Zonneveld zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Donocik de bal. Kinnula is nu in balbezit. Kinnula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Alonso passt de bal zonder na te denken. Daar is Vicente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicente met een sublieme pass. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka haalt uit met een fantastische trap. Lipko bokst de bal weg.

84e minuut.
Kujawka passt de bal zonder na te denken. Daar is Kinnula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boretz. Boretz krijgt een gele kaart. Kinnula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zonneveld neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lipko probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kujawka met de inworp. de la Cruz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carver. Carver krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C CORONA VIRUS 63%, Real Grifoni Genoani 37%.
A.C CORONA VIRUS - Real Grifoni Genoani 0:3