Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Salsiccia Real Grifoni Genoani
Normal Tactiek Massy 1
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 44.6
waardeloos Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carver rent richting de bal. Carver haalt uit met een fantastische trap. Urgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - Real Grifoni Genoani 0:1

10e minuut.
Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dibari is nu in balbezit. Alonso onderschept slim de pass. Alonso schiet op doel. Urgu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - Real Grifoni Genoani 0:2

14e minuut.
Donocik onderschept slim de pass. Donocik speelt de bal door. Ðurovski speelt de bal door. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ðurovski passt de bal zonder na te denken. Parczewski rent richting de bal. Raimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parczewski onderschept slim de pass. Parczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Carver rent richting de bal. Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Derlicki haalt uit met een fantastische trap. Dibari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - Real Grifoni Genoani 0:3

25e minuut.
Parczewski probeert naar een medespeler te passen. Ðurovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðurovski passt de bal in één keer door. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carver bereikt de bal nog maar net als eerste. Carver draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Casellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Carver onderschept slim de pass. Carver met een sublieme pass. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - Real Grifoni Genoani 0:4

32e minuut.
Tagliabue bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðurovski onderschept slim de pass. Ðurovski speelt de bal door. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ðurovski speelt de bal door. Parczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parczewski passt de bal met de wreef. Carver bereikt de bal nog maar net als eerste. Carver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - Real Grifoni Genoani 0:5

37e minuut.
Tagliabue heeft problemen om de bal te vangen. Derlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Derlicki met een sublieme pass. Carver rent richting de bal. Carver schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vicente rent richting de bal. Vicente geeft de bal voor. Daar is Fruner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Derlicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ðurovski speelt de bal door. Parczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parczewski passt de bal met de wreef. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Urgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Fruner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicente met de inworp. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Parczewski passt de bal in één keer door. Derlicki met een sublieme pass. Vicente met een sublieme pass. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel. Urgu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - Real Grifoni Genoani 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Salsiccia 72%, Real Grifoni Genoani 28%.
Atletico Salsiccia - Real Grifoni Genoani 0:6

47e minuut.
Derlicki onderschept slim de pass. Derlicki probeert naar een medespeler te passen. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - Real Grifoni Genoani 0:7

49e minuut.
Fruner passt de bal met de wreef. Raimo is nu in balbezit. Alonso rent richting de bal. Carver bereikt de bal nog maar net als eerste. Carver haalt uit met een fantastische trap. Urgu bokst de bal weg.

53e minuut.
Parczewski passt de bal met de wreef. Carver is nu in balbezit. Carver geeft een lange en hoge pass. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - Real Grifoni Genoani 0:8

54e minuut.
Raimo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Alonso de bal onder controle te krijgen. Derlicki probeert naar een medespeler te passen. Carver controleert de bal met de borst. Carver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - Real Grifoni Genoani 0:9

59e minuut.
Ðurovski met een sublieme pass. Carver is nu in balbezit. Carver draait met de bal, schiet en ... Alonso probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Parczewski is nu in balbezit. Parczewski passt de bal met de wreef. Carver is nu in balbezit. Carver schiet op doel. Urgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - Real Grifoni Genoani 0:10

71e minuut.
Vicente met een snelle inworp. Casellano rent richting de bal. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - Real Grifoni Genoani 0:11

74e minuut.
Parczewski passt de bal zonder na te denken. Carver rent richting de bal. Dibari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carver raakt geblesseerd tijdens het duel. Alonso legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Donocik passt de bal met de wreef. Alonso is nu in balbezit. Carver is nu in balbezit. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ðurovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Derlicki speelt de bal door. Carver rent richting de bal. Carver haalt uit met een fantastische trap. Urgu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - Real Grifoni Genoani 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Salsiccia 81%, Real Grifoni Genoani 19%.
Atletico Salsiccia - Real Grifoni Genoani 0:12