Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Grifoni Genoani Atletico Salsiccia
Massy 1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 19
zeer goed Schieten waardeloos
goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Raimo is nu in balbezit. Parczewski onderschept slim de pass. Parczewski met een sublieme pass. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Atletico Salsiccia 1:0

7e minuut.
Lucian speelt de bal door. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ... Urgu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Donocik heeft problemen om de bal te vangen. Tronci is nu in balbezit. Donocik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donocik krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Donocik probeert naar een medespeler te passen. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dibari de bal onder controle te krijgen. Urgu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Atletico Salsiccia 2:0

13e minuut.
Lucian passt de bal zonder na te denken. Donocik speelt de bal door. Raimo rent richting de bal. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Urgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Acuña onderschept slim de pass. Acuña geeft een lange en hoge pass. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland draait met de bal, schiet en ... Urgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Donocik geeft de bal voor. Klungelig pakt Dibari de bal. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... Urgu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Atletico Salsiccia 3:0

21e minuut.
Donocik onderschept slim de pass. Donocik met een sublieme pass. Klungelig pakt Zonderland de bal. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel. Zonderland probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Atletico Salsiccia 4:0

29e minuut.
Donocik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zonderland de bal. Zonderland passt de bal in één keer door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Acuña geeft een hoge lob. Lucian kopt de bal weg. Klungelig pakt Allocca de bal. Zonderland rent richting de bal. Zonderland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Parczewski met de inworp. Donocik heeft problemen om de bal te vangen. Donocik probeert naar een medespeler te passen. Parczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parczewski haalt uit met een fantastische trap. Urgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Zonderland heeft problemen om de bal te vangen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland rent richting de bal. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel. Urgu bokst de bal weg.

40e minuut.
Casellano geeft de bal voor. Inworp. Parczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Grifoni Genoani 31%, Atletico Salsiccia 69%.
Real Grifoni Genoani - Atletico Salsiccia 4:0

47e minuut.
Allocca rent richting de bal. Alonso onderschept slim de pass. Alonso met een sublieme pass. Zonderland rent richting de bal. Zonderland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parczewski met de inworp. Casellano is nu in balbezit. Alonso onderschept slim de pass. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Atletico Salsiccia 5:0

51e minuut.
Parczewski met een sublieme pass. Allocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso onderschept slim de pass. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña geeft een hoge lob. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fruner de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Parczewski passt de bal zonder na te denken. Alonso rent richting de bal. Alonso passt de bal in één keer door. Zonderland rent richting de bal. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Vallodolid geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pussini met een snelle inworp. Tagliabue heeft problemen om de bal te vangen. Tagliabue geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Allocca rent richting de bal. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Atletico Salsiccia 6:0

72e minuut.
Alonso passt de bal in één keer door. Lucian heeft problemen om de bal te vangen. Zonderland rent richting de bal. Zonderland draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dibari de bal onder controle te krijgen. Urgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Atletico Salsiccia 7:0

77e minuut.
Casellano speelt de bal door. Inworp. Donocik met een snelle inworp. Parczewski is nu in balbezit. Parczewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland is nu in balbezit. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Urgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Atletico Salsiccia 8:0

87e minuut.
Daar is Dibari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso rent richting de bal. Alonso geeft een hoge lob. Zonderland rent richting de bal. Zonderland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Soru bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña onderschept slim de pass. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Grifoni Genoani 16%, Atletico Salsiccia 84%.
Real Grifoni Genoani - Atletico Salsiccia 8:0