Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Salsiccia ANDREABG F.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Frison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Allocca geeft de bal voor. Tronci is nu in balbezit. Tronci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Argirò heeft problemen om de bal te vangen. Soru rent richting de bal. Soru haalt uit met een fantastische trap. Pussini geeft een lange en hoge pass. Micciché kopt de bal weg. Sansoni bokst de bal weg. Argirò probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soru rent richting de bal. Soru haalt uit met een fantastische trap. Sansoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Cerri is nu in balbezit. Cerri probeert naar een medespeler te passen. Casellano is nu in balbezit. Frison onderschept slim de pass. Frison schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Casellano is nu in balbezit. Casellano met een sublieme pass. Caciagli heeft problemen om de bal te vangen. Tronci rent richting de bal. Tronci schiet op doel. De bal raakt de paal. Sansoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Pussini met de inworp. Tagliabue bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliabue geeft een lange en hoge pass. Tronci is nu in balbezit. Tronci draait met de bal, schiet en ... Sansoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Tronci is nu in balbezit. Micciché legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tronci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tagliabue neemt de penalty, wat een uithaal! Sansoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - ANDREABG F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Salsiccia 53%, ANDREABG F.C. 47%.
Atletico Salsiccia - ANDREABG F.C. 1:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Micciché trapt de bal weg. Allocca rent richting de bal. Frison onderschept slim de pass. Frison haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bonfadini is nu in balbezit. Bonfadini geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Frison de bal onder controle te krijgen. Tagliabue rent richting de bal. Tagliabue haalt uit met een fantastische trap. Sansoni bokst de bal weg.

58e minuut.
Raimo geeft de bal voor. Tore bereikt de bal nog maar net als eerste. Pussini onderschept slim de pass. Pussini probeert naar een medespeler te passen. Tronci is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tagliabue raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Camerini komt het veld opgelopen. Pussini met de inworp. Camerini geeft een hoge lob. Tronci maakt een snoekduik en kopt de bal. Sansoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - ANDREABG F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Salsiccia 54%, ANDREABG F.C. 46%.
Atletico Salsiccia - ANDREABG F.C. 2:0