Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Spastic Guys Benevento eSport
PsychoCraziest Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
47 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 22.1
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Anastasov is nu in balbezit. Anastasov passt de bal met de wreef. Iellina is nu in balbezit. Carissimo verovert de bal door een tackle van achteren. Carissimo schiet op doel. Volante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Anastasov rent richting de bal. Anastasov speelt de bal door. Ladner rent richting de bal. Ladner schiet op doel. Volante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Benevento eSport 1:0

6e minuut.
Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iellina is nu in balbezit. Panichelli verovert de bal door een tackle van achteren. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo haalt uit met een fantastische trap. Volante bokst de bal weg.

9e minuut.
Daar is Rallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haave bereikt de bal nog maar net als eerste. Haave passt de bal met de wreef. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Masier de bal onder controle te krijgen. Anastasov geeft de bal voor. Burlandi probeert de bal aan de voet te houden. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Carissimo speelt de bal door. Batani is nu in balbezit. Panichelli verovert de bal door een tackle van achteren. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Zacchetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Anastasov rent richting de bal. Anastasov geeft een hoge lob. Del Frate heeft problemen om de bal te vangen. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli schiet op doel. Volante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Preto onderschept slim de pass. Preto met een sublieme pass. Klungelig pakt Carissimo de bal. Carissimo draait met de bal, schiet en ... Volante werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Del Frate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Frate schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carissimo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carissimo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Carissimo onderschept slim de pass. Del Frate rent richting de bal. Carissimo verovert de bal door een tackle van achteren. Carissimo draait met de bal, schiet en ... Volante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Benevento eSport 2:0

35e minuut.
Rallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto verovert de bal door een tackle van achteren. Preto speelt de bal door. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Preto is nu in balbezit. Preto passt de bal met de wreef. Ladner rent richting de bal. Ladner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Zacchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladner rent richting de bal. Ladner draait met de bal, schiet en ... Volante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Benevento eSport 3:0

42e minuut.
Haave bereikt de bal nog maar net als eerste. Haave met een sublieme pass. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Zacchetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Spastic Guys 20%, Benevento eSport 80%.
The Spastic Guys - Benevento eSport 3:0

47e minuut.
Anastasov probeert de bal met de borst te controleren. Anastasov speelt de bal door. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo draait met de bal, schiet en ... Volante werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda geeft een hoge lob. Anastasov kopt de bal weg. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Volante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Anastasov passt de bal zonder na te denken. Doroslovački geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masier met een snelle inworp. Burlandi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Iellina is nu in balbezit. Preto verovert de bal door een tackle van achteren. Preto speelt de bal door. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli schiet op doel. Volante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Panichelli onderschept slim de pass. Panichelli passt de bal met de wreef. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo schiet op doel. Volante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Benevento eSport 4:0

57e minuut.
Michelli heeft problemen om de bal te vangen. Ladner is nu in balbezit. Michelli onderschept slim de pass. Carissimo verovert de bal door een tackle van achteren. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Benevento eSport 5:0

61e minuut.
Del Frate kopt de bal weg. Anastasov met een sublieme pass. Ladner rent richting de bal. Ladner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Anastasov kopt de bal weg. Carissimo rent richting de bal. Carissimo probeert naar een medespeler te passen. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Preto passt de bal met de wreef. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo passt de bal in één keer door. Panichelli rent richting de bal. Panichelli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Benevento eSport 6:0

72e minuut.
Volante trapt de bal weg van het doel. Preto kopt de bal weg. Carissimo probeert naar een medespeler te passen. Ladner is nu in balbezit. Ladner haalt uit met een fantastische trap. Volante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner draait met de bal, schiet en ... Volante bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Benevento eSport 7:0

75e minuut.
Anastasov speelt de bal door. Del Frate bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner verovert de bal door een tackle van achteren. Ladner schiet op doel. Volante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Benevento eSport 8:0

80e minuut.
Iellina passt de bal in één keer door. Haave bereikt de bal nog maar net als eerste. Haave passt de bal met de wreef. Carissimo rent richting de bal. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Volante trapt de bal weg. Haave kopt de bal weg. Daar is Panichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panichelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Iellina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo passt de bal in één keer door. Ladner rent richting de bal. Ladner schiet op doel. Volante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Spastic Guys 18%, Benevento eSport 82%.
The Spastic Guys - Benevento eSport 8:0