Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ternana Calcio carpi
4231 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Boscariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariolo met een sublieme pass. Fazzio rent richting de bal. Fazzio draait met de bal, schiet en ... Pesante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana Calcio - carpi 1:0

11e minuut.
Frappampina rent richting de bal. Tonioli verovert de bal door een tackle van achteren. Tonioli probeert naar een medespeler te passen. Fazzio rent richting de bal. Fazzio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Frappampina verovert de bal door een tackle van achteren. Salvini onderschept slim de pass. Salvini met een sublieme pass. Fazzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana Calcio - carpi 2:0

31e minuut.
Tonioli met een snelle inworp. Fazzio is nu in balbezit. Bonfante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonfante krijgt een gele kaart. Fazzio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fazzio neemt zijn aanloop. Pesante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana Calcio - carpi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana Calcio 32%, carpi 68%.
Ternana Calcio - carpi 3:0

89e minuut.
Tajocchi is nu in balbezit. Bonasera verovert de bal door een tackle van achteren. Bonasera met een sublieme pass. Boscariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana Calcio 33%, carpi 67%.
Ternana Calcio - carpi 3:0