Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blasco Bozar Games
Normal Tactiek SM64
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 26.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Vedelago met de inworp. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz met een sublieme pass. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Calandro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mentone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Ferreti de bal onder controle te krijgen. Frasnedi bokst de bal weg.

9e minuut.
Mentone probeert de bal aan de voet te houden. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco draait met de bal, schiet en ... Frasnedi bokst de bal weg.

26e minuut.
Inworp. Mentone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz geeft de bal voor. Ferreti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blasco - Bozar Games 0:1

30e minuut.
Arisci verovert de bal door een tackle van achteren. Anselmi is nu in balbezit. Mentone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mentone krijgt een gele kaart. Anselmi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Nogaro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ronco met de inworp. Mentone is nu in balbezit. Mentone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wyciszkiewicz passt de bal met de wreef. Ferreti met een sublieme pass. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blasco - Bozar Games 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blasco 63%, Bozar Games 37%.
Blasco - Bozar Games 0:2

55e minuut.
Klungelig pakt Wyciszkiewicz de bal. Anselmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piórko rent richting de bal. Piórko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blasco - Bozar Games 0:3

67e minuut.
Klungelig pakt Piórko de bal. Anselmi is nu in balbezit. Anselmi met een sublieme pass. Daar is Ronco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blasco - Bozar Games 0:4

72e minuut.
Anselmi geeft een lange en hoge pass. Drăguş speelt de bal door. Klungelig pakt Fanetti de bal. Ronco rent richting de bal. Ronco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mentone probeert naar een medespeler te passen. Ronco is nu in balbezit. Ronco speelt de bal door. Piórko rent richting de bal. Piórko schiet op doel. Frasnedi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blasco 64%, Bozar Games 36%.
Blasco - Bozar Games 0:4