Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grottaglie Calcio Margiotto Vikings
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Storace kopt de bal weg. Latufara speelt de bal door. Daar is Testorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Petrazzoli is nu in balbezit. Petrazzoli geeft de bal voor. Torquato kopt de bal weg. Fornero rent richting de bal. Fornero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fornero rent richting de bal. Pecchi onderschept slim de pass. Scopelliti is nu in balbezit. Fornero rent richting de bal. Fornero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grottaglie Calcio - Margiotto Vikings 1:0

36e minuut.
Gadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadda passt de bal in één keer door. Scopelliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornero is nu in balbezit. Fornero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Berruto is nu in balbezit. Scopelliti rent richting de bal. Berruto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berruto krijgt een gele kaart. Scopelliti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Scopelliti kan niet meer verder spelen. Scannapiecoro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grottaglie Calcio 48%, Margiotto Vikings 52%.
Grottaglie Calcio - Margiotto Vikings 1:0

52e minuut.
Latufara geeft een hoge lob. Acierno probeert de bal aan de voet te houden. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori draait met de bal, schiet en ... Bacci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grottaglie Calcio - Margiotto Vikings 1:1

54e minuut.
Testorio geeft de bal voor. Inworp. Falqui met de inworp. Girgenti rent richting de bal. Girgenti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Berruto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acierno is nu in balbezit. Acierno passt de bal zonder na te denken. Fornero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grottaglie Calcio - Margiotto Vikings 2:1

72e minuut.
Petrazzoli rent richting de bal. Chiarini verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Storace ... Strafschop! Storace krijgt een gele kaart. Chiarini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scannapiecoro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Berruto geeft een hoge lob. Ramaioli kopt de bal weg. Fornero kan de bal niet met de borst controleren. Scannapiecoro is nu in balbezit. Scannapiecoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Torquato verovert de bal door een tackle van achteren. Torquato met een sublieme pass. Fornero bereikt de bal nog maar net als eerste. Scannapiecoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Scannapiecoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grottaglie Calcio - Margiotto Vikings 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grottaglie Calcio 53%, Margiotto Vikings 47%.
Grottaglie Calcio - Margiotto Vikings 3:1