Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lazio2 BAR ABBA FT
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 13.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Asta met een sublieme pass. Gulinati is nu in balbezit. Brescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulinati onderschept slim de pass. Gulinati haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Asta onderschept slim de pass. Asta passt de bal zonder na te denken. Gulinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulinati schiet op doel. Bellanova maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lazio2 - BAR ABBA FT 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Virga de bal. Gulinati rent richting de bal. Bergamasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Asta onderschept slim de pass. Asta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pisano met een sublieme pass. Gulinati is nu in balbezit. Terranuova bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulinati onderschept slim de pass. Gulinati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Petrilli rent richting de bal. Gulinati is nu in balbezit. Gulinati passt de bal met de wreef. Bicocchi rent richting de bal. Bicocchi geeft de bal voor. Bellanova bokst de bal weg.

26e minuut.
Asta verovert de bal door een tackle van achteren. Asta met een sublieme pass. Gulinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulinati draait met de bal, schiet en ... Bellanova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lazio2 - BAR ABBA FT 2:0

28e minuut.
Sasso is nu in balbezit. Virga verovert de bal door een tackle van achteren. Biti bereikt de bal nog maar net als eerste. Virga verovert de bal door een tackle van achteren. Virga schiet op doel. Masolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Rodolatti rent richting de bal. Virga onderschept slim de pass. Pisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Virga onderschept slim de pass. Virga haalt uit met een fantastische trap. Masolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lazio2 37%, BAR ABBA FT 63%.
lazio2 - BAR ABBA FT 2:0

57e minuut.
Bergamasco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Capizzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asta bereikt de bal nog maar net als eerste. Asta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Asta onderschept slim de pass. Capizzi rent richting de bal. Capizzi passt de bal in één keer door. Asta rent richting de bal. Asta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lazio2 37%, BAR ABBA FT 63%.
lazio2 - BAR ABBA FT 2:0