Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeru Tituli FCLORIJ
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 13.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Fulconis is nu in balbezit. Parente bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastanzio is nu in balbezit. Bastanzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zeru Tituli - FCLORIJ 1:0

13e minuut.
Frangipane is nu in balbezit. Frangipane geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Capitoni de bal. Parente rent richting de bal. Parente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cerezo rent richting de bal. Cerezo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gismondi de bal onder controle te krijgen. Bastanzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fulconis heeft problemen om de bal te vangen. Parente rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fulconis. Fulconis krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Andrenacci heeft problemen om de bal te vangen. Petrello is nu in balbezit. Petrello passt de bal zonder na te denken. Pazzi is nu in balbezit. Pazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zeru Tituli - FCLORIJ 1:1

39e minuut.
Frangipane geeft een lange en hoge pass. Parente bereikt de bal nog maar net als eerste. Parente passt de bal in één keer door. Bastanzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeru Tituli - FCLORIJ 2:1

44e minuut.
Crescitelli onderschept slim de pass. Frangipane bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaiani onderschept slim de pass. Pazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzi draait met de bal, schiet en ... Maurillo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeru Tituli 43%, FCLORIJ 57%.
Zeru Tituli - FCLORIJ 2:1

51e minuut.
D`Acunto geeft een lange en hoge pass. Cerezo kopt de bal weg. Angelilli is nu in balbezit. Parente verovert de bal door een tackle van achteren. Parente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Frangipane rent richting de bal. Frangipane geeft een lange en hoge pass. Gismondi rent richting de bal. Bastanzio onderschept slim de pass. Bastanzio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Malvagna trapt de bal weg. Fulconis kopt de bal weg. Gismondi probeert de bal met de borst te controleren. Bastanzio rent richting de bal. Bastanzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gismondi geeft de bal voor. Inworp. Petrello met de inworp. Parente bereikt de bal nog maar net als eerste. Parente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Capitoni geeft de bal voor. Bastanzio kan de bal niet met de borst controleren. Angelilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastanzio verovert de bal door een tackle van achteren. Bastanzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zeru Tituli - FCLORIJ 3:1

75e minuut.
Fulconis rent richting de bal. Frangipane verovert de bal door een tackle van achteren. Angelilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulconis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulconis geeft de bal voor. Maurillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeru Tituli 31%, FCLORIJ 69%.
Zeru Tituli - FCLORIJ 3:1