Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupi dello Yukon Vigor Trani
newcantera Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 16
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Calisi met de inworp. Simbeni is nu in balbezit. Simbeni speelt de bal door. Notaro is nu in balbezit. Notaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Feldhofer trapt de bal weg van het doel. Bianchini heeft problemen om de bal te vangen. Curione probeert naar een medespeler te passen. Iannuzzelli is nu in balbezit. Iannuzzelli schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Curione onderschept slim de pass. Curione geeft de bal voor. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap. Annuiti probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Curione geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iannuzzelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Vigor Trani 1:0

39e minuut.
Finella kopt de bal weg. Bianchini heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Traverso zijn tegenspeler op de grond. Traverso krijgt een gele kaart. Bianchini moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bianchini kan niet meer verder spelen. Rucci komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Balsamello onderschept slim de pass. Finella onderschept slim de pass. Finella passt de bal zonder na te denken. Notaro rent richting de bal. Notaro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupi dello Yukon 44%, Vigor Trani 56%.
Lupi dello Yukon - Vigor Trani 1:0

53e minuut.
Finella speelt de bal door. Iannuzzelli is nu in balbezit. Iannuzzelli passt de bal in één keer door. Traverso rent richting de bal. Traverso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Finella onderschept slim de pass. Finella geeft de bal voor. Valdemarin rent richting de bal. Notaro verovert de bal door een tackle van achteren. Notaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Szalon geeft een hoge lob. Traverso is nu in balbezit. Traverso passt de bal met de wreef. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Arcidiaco trapt de bal weg van het doel. Finella kopt de bal weg. Iannuzzelli probeert naar een medespeler te passen. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Vigor Trani 2:0

80e minuut.
Curione bereikt de bal nog maar net als eerste. Curione passt de bal zonder na te denken. Traverso rent richting de bal. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Curione passt de bal met de wreef. Finella rent richting de bal. Finella met een sublieme pass. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupi dello Yukon 39%, Vigor Trani 61%.
Lupi dello Yukon - Vigor Trani 2:0