Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kansas City Whiteguiders Ac Novedratee
Normal Tactiek $
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 31.6
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Belluto is nu in balbezit. Simone verovert de bal door een tackle van achteren. Aldobrando geeft een lange en hoge pass. Isaija is nu in balbezit. Isaija haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Belluto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapec verovert de bal door een tackle van achteren. Mapec speelt de bal door. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Isaija met een sublieme pass. Darginotov rent richting de bal. Darginotov haalt uit met een fantastische trap. Lipara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kansas City Whiteguiders - Ac Novedratee 0:1

18e minuut.
Giubbini met een sublieme pass. Crognale met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pierami neemt de hoekschop. Belluto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Alayov probeert naar een medespeler te passen. Isaija rent richting de bal. Darginotov rent richting de bal. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Mapec verovert de bal door een tackle van achteren. Mapec geeft de bal voor. Lipara is nu in balbezit. Isaija verovert de bal door een tackle van achteren. Isaija schiet op doel. Livrieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Darginotov rent richting de bal. Darginotov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kansas City Whiteguiders - Ac Novedratee 0:2

32e minuut.
Funghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapec is nu in balbezit. Mapec passt de bal in één keer door. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Darginotov is nu in balbezit. Aldobrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Darginotov begaat een overtreding. Darginotov krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Alayov verovert de bal door een tackle van achteren. Isaija is nu in balbezit. Isaija met een sublieme pass. Darginotov rent richting de bal. Darginotov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Crognale heeft problemen om de bal te vangen. Crognale geeft een lange en hoge pass. Aldobrando probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tătărescu neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kansas City Whiteguiders 73%, Ac Novedratee 27%.
Kansas City Whiteguiders - Ac Novedratee 0:2

49e minuut.
Mapec geeft een hoge lob. Isaija kan de bal niet met de borst controleren. Darginotov rent richting de bal. Darginotov haalt uit met een fantastische trap. Isaija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kansas City Whiteguiders - Ac Novedratee 0:3

59e minuut.
Mapec onderschept slim de pass. Mapec probeert naar een medespeler te passen. Isaija is nu in balbezit. Isaija schiet op doel. Lipara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Isaija haalt uit met een fantastische trap. Livrieri probeert wanhopig de bal te grijpen. Lipara probeert naar een medespeler te passen. Fantin probeert de bal aan de voet te houden. Tătărescu geeft de bal voor. Livrieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Tătărescu geeft de bal voor. Funghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapec met een sublieme pass. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu geeft de bal voor. Livrieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu speelt de bal door. Isaija rent richting de bal. Darginotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darginotov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Alayov probeert naar een medespeler te passen. Darginotov is nu in balbezit. Mapec speelt de bal door. Klungelig pakt Isaija de bal. Isaija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kansas City Whiteguiders - Ac Novedratee 0:4

81e minuut.
Aldobrando speelt de bal door. Darginotov is nu in balbezit. Darginotov passt de bal met de wreef. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kansas City Whiteguiders - Ac Novedratee 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kansas City Whiteguiders 77%, Ac Novedratee 23%.
Kansas City Whiteguiders - Ac Novedratee 0:5