Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter.L.I. a.s.pirina
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Campisano controleert de bal met de borst. Sammarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammarone speelt de bal door. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Biancat met een sublieme pass. Lomonaco is nu in balbezit. Lomonaco passt de bal zonder na te denken. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Albinati rent richting de bal. Cama verovert de bal door een tackle van achteren. Cama speelt de bal door. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi haalt uit met een fantastische trap. Mentana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mecchia rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mecchia met een snelle inworp. Ipavic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipavic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riponi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mecchia kopt de bal weg. Ipavic probeert de bal aan de voet te houden. Valtancoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipavic verovert de bal door een tackle van achteren. Ipavic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cofeno verovert de bal door een tackle van achteren. Cofeno speelt de bal door. Bulsis is nu in balbezit. Senna onderschept slim de pass. Senna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sammarone is nu in balbezit. Sammarone speelt de bal door. Cama probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Riponi de bal. Riponi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ragusini rent richting de bal. Zeini verovert de bal door een tackle van achteren. Zeini probeert naar een medespeler te passen. Riponi rent richting de bal. Riponi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sammarone kopt de bal weg. Zeini rent richting de bal. Ragusini begaat een overtreding. Zeini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zeini kan niet meer verder spelen. Sinagoga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter.L.I. 67%, a.s.pirina 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter.L.I. - a.s.pirina 0:0

47e minuut.
Ranghetti geeft een lange en hoge pass. Ragusini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusini geeft een hoge lob. Riponi is nu in balbezit. Riponi draait met de bal, schiet en ... Mentana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - a.s.pirina 0:1

51e minuut.
Daar is Lomonaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mecchia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ipavic rent richting de bal. Ipavic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Mecchia speelt de bal door. Ipavic is nu in balbezit. Ipavic passt de bal in één keer door. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi haalt uit met een fantastische trap. Mentana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Biancat passt de bal met de wreef. Daar is Albinati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malvagna met een sublieme pass. Albinati is nu in balbezit. Albinati geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter.L.I. - a.s.pirina 1:1

61e minuut.
Campisano met de inworp. Ragusini heeft problemen om de bal te vangen. Ragusini speelt de bal door. Riponi is nu in balbezit. Riponi draait met de bal, schiet en ... Mentana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Ragusini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinagoga onderschept slim de pass. Sinagoga met een sublieme pass. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Belvisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuciniello rent richting de bal. Cuciniello geeft een hoge lob. Riponi rent richting de bal. Riponi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Sammarone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albinati rent richting de bal. Albinati met een sublieme pass. Senna is nu in balbezit. Senna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Sinagoga met een snelle inworp. Ipavic bereikt de bal nog maar net als eerste. Campisano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ipavic raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ipavic kan niet meer verder spelen. Rocco komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Belvisi is nu in balbezit. Belvisi geeft de bal voor. Biancat rent richting de bal. Biancat draait met de bal, schiet en ... Beolchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - a.s.pirina 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter.L.I. 64%, a.s.pirina 36%.
Inter.L.I. - a.s.pirina 2:1