Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
★CCCP★ superw
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Agricola rent richting de bal. Ravanetti onderschept slim de pass. Ravanetti speelt de bal door. Lucatuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucatuorto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
★CCCP★ - superw 1:0

14e minuut.
Tuzio rent richting de bal. Motzo is nu in balbezit. Motzo speelt de bal door. Greco is nu in balbezit. Greco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lucatuorto is nu in balbezit. Ravanetti rent richting de bal. Anzini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ravanetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ravanetti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
★CCCP★ - superw 2:0

27e minuut.
Ravanetti heeft problemen om de bal te vangen. Anzini is nu in balbezit. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco draait met de bal, schiet en ... Trovarello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
★CCCP★ - superw 2:1

28e minuut.
Motzo passt de bal met de wreef. Greco rent richting de bal. Greco schiet op doel. Ruggeri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trovarello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Benzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso verovert de bal door een tackle van achteren. Scazzoso speelt de bal door. Lucatuorto rent richting de bal. Lucatuorto draait met de bal, schiet en ... Toccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ★CCCP★ 53%, superw 47%.
★CCCP★ - superw 2:1

50e minuut.
Anzini probeert naar een medespeler te passen. Gallinara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Greco. Gallinara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Ballati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dondolini zal de hoekschop nemen. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ruggeri trapt de bal weg van het doel. Ravanetti kopt de bal weg. Lucatuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzari is nu in balbezit. Rizzari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Benzo speelt de bal door. Anzini is nu in balbezit. Scazzoso geeft een hoge lob. Lucatuorto rent richting de bal. Lucatuorto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ruggeri geeft de bal voor. Ravanetti is nu in balbezit. Ravanetti speelt de bal door. Klungelig pakt Lucatuorto de bal. Lucatuorto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Agricola probeert naar een medespeler te passen. Ruggeri rent richting de bal. Greco onderschept slim de pass. Greco haalt uit met een fantastische trap. Trovarello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
★CCCP★ - superw 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ★CCCP★ 39%, superw 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
★CCCP★ - superw 2:2