Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as stiennu i robbi Porto Cesareo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Ravignani probeert naar een medespeler te passen. Conte is nu in balbezit. Tronchi verovert de bal door een tackle van achteren. Grioni rent richting de bal. Grioni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mostacchi rent richting de bal. Mostacchi geeft een hoge lob. Schino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannito geeft een hoge lob. Lampis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cannito neemt de hoekschop. Bersezio krijgt zijn hoofd ertegen. Lampis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as stiennu i robbi - Porto Cesareo 0:1

23e minuut.
Mostacchi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cannito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dognini rent richting de bal. Dognini met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ravignani is nu in balbezit. Ravignani passt de bal in één keer door. Molini is nu in balbezit. Molini draait met de bal, schiet en ... Daar is Caridi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gaggiani geeft een hoge lob. Inworp. Iaccarino met de inworp. Dognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dognini geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
as stiennu i robbi - Porto Cesareo 0:2

41e minuut.
Luzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ravignani. Luzzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Luzzi met een snel genomen vrije trap. Bersezio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as stiennu i robbi - Porto Cesareo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as stiennu i robbi 72%, Porto Cesareo 28%.
as stiennu i robbi - Porto Cesareo 0:3

59e minuut.
Mostacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannito onderschept slim de pass. Cannito probeert naar een medespeler te passen. Bersezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersezio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Luzzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pagno komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as stiennu i robbi 39%, Porto Cesareo 61%.
as stiennu i robbi - Porto Cesareo 0:3