Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Puliche Deportivo Trinciamosche
Normal Tactiek Bizona 451 f
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 32.7
slecht Schieten matig
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Ricchiuto is nu in balbezit. Warren onderschept slim de pass. Warren passt de bal met de wreef. Pisati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Pisati passt de bal in één keer door. Ferreira Gabriel rent richting de bal. Ferreira Gabriel passt de bal met de wreef. Warren rent richting de bal. Warren haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - Deportivo Trinciamosche 0:1

11e minuut.
Cersosimo trapt de bal weg. Gessa kopt de bal weg. Warren heeft problemen om de bal te vangen. Warren schiet op doel. Ranieri probeert de bal aan de voet te houden. Cersosimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bastardo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pelu de bal. Ricchiuto rent richting de bal. Warren verovert de bal door een tackle van achteren. Warren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pelu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - Deportivo Trinciamosche 0:2

15e minuut.
Fuchs met een sublieme pass. Daar is Warren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warren passt de bal in één keer door. Bastardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - Deportivo Trinciamosche 0:3

16e minuut.
Pelu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuchs met de inworp. Pisati is nu in balbezit. Pisati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fuchs neemt de hoekschop. Pisati rent richting de bal. Pisati probeert naar een medespeler te passen. Bastardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ranieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warren is nu in balbezit. Warren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - Deportivo Trinciamosche 0:4

23e minuut.
Pacelli onderschept slim de pass. Ferreira Gabriel verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo haalt uit met een fantastische trap. Cersosimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pisati rent richting de bal. Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs passt de bal met de wreef. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Warren kopt de bal weg. Pisati rent richting de bal. Pisati speelt de bal door. Bastardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - Deportivo Trinciamosche 0:5

32e minuut.
Ferreira Gabriel met een sublieme pass. Bastardo speelt de bal door. Ricchiuto is nu in balbezit. Warren onderschept slim de pass. Warren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - Deportivo Trinciamosche 0:6

34e minuut.
Pacelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Warren de bal. Santoliquido tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santoliquido krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Warren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferreira Gabriel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo geeft een lange en hoge pass. Warren is nu in balbezit. Warren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ferreira Gabriel is nu in balbezit. Ferreira Gabriel passt de bal in één keer door. Pisati met een sublieme pass. Warren is nu in balbezit. Warren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fuchs heeft problemen om de bal te vangen. Pisati geeft de bal voor. Warren is nu in balbezit. Bastardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo schiet op doel. Cersosimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pisati met een sublieme pass. Warren heeft problemen om de bal te vangen. Ricchiuto is nu in balbezit. Warren is nu in balbezit. Warren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - Deportivo Trinciamosche 0:7

43e minuut.
Warren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo speelt de bal door. Warren is nu in balbezit. Warren haalt uit met een fantastische trap. Cersosimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Puliche 85%, Deportivo Trinciamosche 15%.
Le Puliche - Deportivo Trinciamosche 0:7

49e minuut.
Warren passt de bal zonder na te denken. Gessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gessa passt de bal met de wreef. Ferreira Gabriel rent richting de bal. Ferreira Gabriel schiet op doel. Cersosimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Inworp. Gessa met een snelle inworp. Bastardo probeert naar een medespeler te passen. Warren is nu in balbezit. Warren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - Deportivo Trinciamosche 0:8

57e minuut.
Frigau rent richting de bal. Frigau geeft de bal voor. Pelu controleert de bal met de borst. Pisati rent richting de bal. Pisati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Warren rent richting de bal. Warren draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Ferreira Gabriel kan de bal niet met de borst controleren. Fuchs rent richting de bal. Fuchs passt de bal met de wreef. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - Deportivo Trinciamosche 0:9

62e minuut.
Gessa is nu in balbezit. Gessa passt de bal met de wreef. Pelu rent richting de bal. Warren onderschept slim de pass. Warren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Warren de bal. Ricchiuto is nu in balbezit. Ricchiuto passt de bal in één keer door. Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs geeft de bal voor. Cersosimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Pisati met een sublieme pass. Bastardo rent richting de bal. Bastardo speelt de bal door. Klungelig pakt Warren de bal. Warren haalt uit met een fantastische trap. Cersosimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pelu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - Deportivo Trinciamosche 0:10

69e minuut.
Daar is Ferreira Gabriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira Gabriel passt de bal zonder na te denken. Pisati geeft de bal voor. Bastardo rent richting de bal. Bastardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - Deportivo Trinciamosche 0:11

88e minuut.
Ferreira Gabriel rent richting de bal. Ferreira Gabriel passt de bal met de wreef. Warren bereikt de bal nog maar net als eerste. Warren draait met de bal, schiet en ... Cersosimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Puliche 62%, Deportivo Trinciamosche 38%.
Le Puliche - Deportivo Trinciamosche 0:11