Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
★CCCP★ Le Puliche
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Rizzari probeert naar een medespeler te passen. Foppolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Foppolo passt de bal zonder na te denken. Lucatuorto heeft problemen om de bal te vangen. Lucatuorto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
★CCCP★ - Le Puliche 1:0

22e minuut.
Santoliquido met een sublieme pass. Ricchiuto rent richting de bal. Foppolo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Foppolo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Foppolo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Ranieri kopt de bal weg. Pacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuzio onderschept slim de pass. Lucatuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucatuorto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso geeft een lange en hoge pass. Pelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucatuorto verovert de bal door een tackle van achteren. Lucatuorto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ★CCCP★ 47%, Le Puliche 53%.
★CCCP★ - Le Puliche 1:0

47e minuut.
Scazzoso passt de bal zonder na te denken. Ricchiuto rent richting de bal. Ricchiuto met een sublieme pass. Gavirati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavirati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ranieri is nu in balbezit. Anzile bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzile geeft een lange en hoge pass. Santoliquido rent richting de bal. Santoliquido schiet op doel. Trovarello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Doeltrap. Trovarello trapt de bal weg. Ricchiuto probeert de bal met de borst te controleren. Lucatuorto onderschept slim de pass. Lucatuorto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rosia rent richting de bal. Rosia probeert naar een medespeler te passen. Gavirati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavirati schiet op doel. Trovarello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Tuzio is nu in balbezit. Tuzio passt de bal in één keer door. Lucatuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucatuorto haalt uit met een fantastische trap. Cersosimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ★CCCP★ 51%, Le Puliche 49%.
★CCCP★ - Le Puliche 1:0