Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solferino Reloaded superw
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Menichetti probeert de bal met de borst te controleren. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Clerico met een sublieme pass. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco draait met de bal, schiet en ... Mazzochin bokst de bal weg.

6e minuut.
Dossi met een sublieme pass. Marletta is nu in balbezit. Floro Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Floro Flores draait met de bal, schiet en ... Arbore probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino Reloaded - superw 1:0

11e minuut.
Benzo probeert de bal aan de voet te houden. Marletta rent richting de bal. Benzo geeft de bal voor. Greco rent richting de bal. Greco haalt uit met een fantastische trap. Mazzochin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Solferino Reloaded - superw 1:1

25e minuut.
Anzini rent richting de bal. Cusini verovert de bal door een tackle van achteren. Cusini geeft een lange en hoge pass. Floro Flores is nu in balbezit. Floro Flores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Benzo kopt de bal weg. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo verovert de bal door een tackle van achteren. Motzo probeert naar een medespeler te passen. Mazzochin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino Reloaded - superw 1:2

32e minuut.
Agricola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torti komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Arbore geeft de bal voor. Menichetti kopt de bal weg. Klungelig pakt Dossi de bal. Marletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marletta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Collodet probeert naar een medespeler te passen. Greco is nu in balbezit. Motzo rent richting de bal. Greco is nu in balbezit. Greco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solferino Reloaded 41%, superw 59%.
Solferino Reloaded - superw 1:2

46e minuut.
Arbore bereikt de bal nog maar net als eerste. Floro Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzini rent richting de bal. Floro Flores onderschept slim de pass. Floro Flores draait met de bal, schiet en ... Curotto bokst de bal weg.

52e minuut.
Clerico geeft een lange en hoge pass. Inworp. Banello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motzo rent richting de bal. Motzo geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino Reloaded - superw 1:3

57e minuut.
Greco passt de bal zonder na te denken. Banello rent richting de bal. Banello passt de bal in één keer door. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco draait met de bal, schiet en ... Mazzochin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino Reloaded - superw 1:4

62e minuut.
Dossi is nu in balbezit. Motzo onderschept slim de pass. Motzo speelt de bal door. Greco heeft problemen om de bal te vangen. Greco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Benzo met een sublieme pass. Dossi is nu in balbezit. Dossi passt de bal met de wreef. Cusini rent richting de bal. Cusini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Floro Flores onderschept slim de pass. Anzini is nu in balbezit. Marletta onderschept slim de pass. Floro Flores rent richting de bal. Floro Flores schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solferino Reloaded 31%, superw 69%.
Solferino Reloaded - superw 1:4