Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superw Solferino Reloaded
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Menichetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Motzo met een sublieme pass. Greco is nu in balbezit. Greco schiet op doel. Clerico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Cumino verovert de bal door een tackle van achteren. Cumino geeft een lange en hoge pass. Daar is Zoccolante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floro Flores is nu in balbezit. Floro Flores haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Menichetti rent richting de bal. Greco onderschept slim de pass. Greco passt de bal met de wreef. Motzo is nu in balbezit. Motzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superw 41%, Solferino Reloaded 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
superw - Solferino Reloaded 0:0

47e minuut.
Merlo verovert de bal door een tackle van achteren. Merlo geeft een hoge lob. Agricola kopt de bal weg. Greco is nu in balbezit. Greco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo probeert naar een medespeler te passen. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco haalt uit met een fantastische trap. Mazzochin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superw - Solferino Reloaded 1:0

69e minuut.
Mazzochin trapt de bal weg van het doel. Marletta kopt de bal weg. Klungelig pakt Arbore de bal. Floro Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Floro Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Toccio trapt de bal weg. Dossi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Anzini de bal onder controle te krijgen. Marletta rent richting de bal. Marletta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Merlo geeft een hoge lob. Cusini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benzo. Cusini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

90e minuut.
Merlo kopt de bal weg. Motzo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boldrini. Motzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Anzini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superw 59%, Solferino Reloaded 41%.
superw - Solferino Reloaded 1:0