Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
acas Sparta Giamma
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 22.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Demonte trapt de bal weg. Mariotti kopt de bal weg. Calcagni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Combi bereikt de bal nog maar net als eerste. Combi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Sierra passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ordine met een snelle inworp. Guidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidolin geeft een hoge lob. Paduli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acas 70%, Sparta Giamma 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
acas - Sparta Giamma 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frezzolino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sierra geeft een hoge lob. Combi is nu in balbezit. Combi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pedrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrosa geeft de bal voor. Combi bereikt de bal nog maar net als eerste. Combi schiet op doel. Demonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
acas - Sparta Giamma 0:1

54e minuut.
Mariotti verovert de bal door een tackle van achteren. Mariotti geeft de bal voor. Inworp. Guidolin met een snelle inworp. Fuschi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parati trapt de bal weg van het doel. Ordine rent richting de bal. Englaro onderschept slim de pass. Englaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Guidolin met de inworp. Klungelig pakt Fuschi de bal. Fuschi geeft een hoge lob. Lemmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmi geeft een lange en hoge pass. Paduli bokst de bal weg.

69e minuut.
Combi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

73e minuut.
Sierra rent richting de bal. Ordine bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sierra krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Curione probeert de bal aan de voet te houden. Mariotti speelt de bal door. Busatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro onderschept slim de pass. Englaro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Curatola met de inworp. Englaro rent richting de bal. Englaro passt de bal zonder na te denken. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
acas - Sparta Giamma 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acas 57%, Sparta Giamma 43%.
acas - Sparta Giamma 0:2