Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superw Le Puliche
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Anzini rent richting de bal. Anzini met een sublieme pass. Greco rent richting de bal. Greco haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ranieri de bal. Cersosimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Anzini heeft problemen om de bal te vangen. Benzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzo geeft de bal voor. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
superw - Le Puliche 1:0

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cersosimo trapt de bal weg. Agricola kopt de bal weg. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Pacelli de bal. Greco is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pacelli ... Strafschop! Greco raakt geblesseerd tijdens het duel. Motzo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Agricola de bal. Pacelli rent richting de bal. Greco onderschept slim de pass. Motzo is nu in balbezit. Motzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pacelli geeft de bal voor. Zoccolante bereikt de bal nog maar net als eerste. Munaretti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Munaretti krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Anzile met een snelle inworp. Leonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola is nu in balbezit. Leonardi onderschept slim de pass. Leonardi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superw 37%, Le Puliche 63%.
superw - Le Puliche 1:0

48e minuut.
Pacelli met een sublieme pass. Leonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardi speelt de bal door. Santoliquido rent richting de bal. Santoliquido schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Greco is nu in balbezit. Greco met een sublieme pass. Motzo is nu in balbezit. Motzo draait met de bal, schiet en ... Cersosimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superw - Le Puliche 2:0

61e minuut.
Anzini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torti komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Agricola verovert de bal door een tackle van achteren. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo met een sublieme pass. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Benzo speelt de bal door. Motzo met een sublieme pass. Pelu is nu in balbezit. Greco is nu in balbezit. Greco schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Klungelig pakt Pacelli de bal. Leonardi is nu in balbezit. Leonardi passt de bal zonder na te denken. Santoliquido bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoliquido haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superw 46%, Le Puliche 54%.
superw - Le Puliche 2:0