Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Puliche superw
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Pacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacelli met een sublieme pass. Daar is Santoliquido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavirati rent richting de bal. Gavirati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo is nu in balbezit. Motzo draait met de bal, schiet en ... Pelu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ranieri trapt de bal weg van het doel. Collodet kopt de bal weg. Anzile rent richting de bal. Greco onderschept slim de pass. Greco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Puliche 63%, superw 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Le Puliche - superw 0:0

50e minuut.
Motzo onderschept slim de pass. Motzo speelt de bal door. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pacelli passt de bal met de wreef. Collodet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosia krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Munaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzo rent richting de bal. Benzo geeft een hoge lob. Pacelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Arbore de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - superw 1:0

81e minuut.
Arbore passt de bal zonder na te denken. Benzo geeft een lange en hoge pass. Ranieri probeert de bal met de borst te controleren. Greco is nu in balbezit. Greco schiet op doel. Cersosimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Agricola geeft een hoge lob. Motzo is nu in balbezit. Greco rent richting de bal. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Motzo met een sublieme pass. Banello bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Anzile zijn tegenspeler op de grond. Anzile krijgt een gele kaart. Banello roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Banello kan niet meer verder spelen. Torti komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Klungelig pakt Cogliandro de bal. Dondolini is nu in balbezit. Dondolini probeert naar een medespeler te passen. Motzo rent richting de bal. Motzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Puliche 57%, superw 43%.
Le Puliche - superw 1:0