Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
★CCCP★ Solferino Reloaded
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Scazzoso met een sublieme pass. Dossi geeft de bal voor. Floro Flores rent richting de bal. Marletta is nu in balbezit. Marletta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
★CCCP★ - Solferino Reloaded 0:1

27e minuut.
Dossi onderschept slim de pass. Dossi geeft een hoge lob. Ballati rent richting de bal. Marletta is nu in balbezit. Marletta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Floro Flores probeert de bal aan de voet te houden. Foppolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Foppolo passt de bal in één keer door. Lucatuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucatuorto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Menichetti is nu in balbezit. Tuzio verovert de bal door een tackle van achteren. Tuzio probeert naar een medespeler te passen. Lucatuorto rent richting de bal. Lucatuorto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ★CCCP★ 71%, Solferino Reloaded 29%.
★CCCP★ - Solferino Reloaded 0:1

51e minuut.
Dossi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rizzari met een snelle inworp. Foppolo rent richting de bal. Foppolo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Ballati trapt de bal weg. Dossi kopt de bal weg. Marletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marletta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
★CCCP★ - Solferino Reloaded 0:2

64e minuut.
Foppolo kopt de bal weg. Lucatuorto rent richting de bal. Menichetti is nu in balbezit. Lucatuorto onderschept slim de pass. Lucatuorto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cusini onderschept slim de pass. Cusini probeert naar een medespeler te passen. Floro Flores is nu in balbezit. Marletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marletta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Tuzio speelt de bal door. Dossi geeft de bal voor. Ruggeri is nu in balbezit. Floro Flores is nu in balbezit. Floro Flores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ★CCCP★ 56%, Solferino Reloaded 44%.
★CCCP★ - Solferino Reloaded 0:2