Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as stiennu i robbi _Mechelen_
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 1
waardeloos Schieten tragisch
slecht Passen tragisch
waardeloos Verdedigen tragisch


6e minuut.
Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravignani verovert de bal door een tackle van achteren. Ravignani passt de bal met de wreef. Molini bereikt de bal nog maar net als eerste. Molini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Grioni verovert de bal door een tackle van achteren. Grioni speelt de bal door. Incardona is nu in balbezit. Molini verovert de bal door een tackle van achteren. Molini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
as stiennu i robbi - _Mechelen_ 1:0

36e minuut.
Ravignani geeft de bal voor. Gennero rent richting de bal. Tronchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tronchi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Grioni passt de bal met de wreef. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragala onderschept slim de pass. Molini rent richting de bal. Molini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as stiennu i robbi 24%, _Mechelen_ 76%.
as stiennu i robbi - _Mechelen_ 1:0

47e minuut.
Ravignani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grioni geeft de bal voor. Modonutto is nu in balbezit. Modonutto geeft een hoge lob. Zan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Molini krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Cardinali geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Modonutto met een snelle inworp. Grioni rent richting de bal. Grioni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Incardona verovert de bal door een tackle van achteren. Incardona geeft een hoge lob. Aiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Grioni is nu in balbezit. Grioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as stiennu i robbi - _Mechelen_ 2:0

72e minuut.
Cardinali geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Modonutto met de inworp. Grioni is nu in balbezit. Grioni geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grioni onderschept slim de pass. Grioni probeert naar een medespeler te passen. Molini is nu in balbezit. Molini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Guzzanti passt de bal zonder na te denken. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tronchi. Marson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marson kan niet meer verder spelen. Colombo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as stiennu i robbi 33%, _Mechelen_ 67%.
as stiennu i robbi - _Mechelen_ 2:0