Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_Mechelen_ acas
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
0 gemiddelde waardering 20.7
tragisch Schieten slecht
tragisch Passen slecht
tragisch Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordine bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona is nu in balbezit. Ordine onderschept slim de pass. Ordine geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
_Mechelen_ - acas 0:1

8e minuut.
Guidolin geeft een hoge lob. Defilippi heeft problemen om de bal te vangen. Lacosta is nu in balbezit. Lacosta schiet op doel. Cardinali probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
_Mechelen_ - acas 0:2

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guidolin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Incardona is nu in balbezit. Fuschi onderschept slim de pass. Fuschi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lemmi is nu in balbezit. Fuschi rent richting de bal. Fuschi geeft de bal voor. Lacosta rent richting de bal. Lacosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ordine is nu in balbezit. Della Lucilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ordine. Ordine krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Busatta verovert de bal door een tackle van achteren. Busatta geeft een hoge lob. Lacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_Mechelen_ - acas 0:3

40e minuut.
Deodati met een sublieme pass. Della Lucilla heeft problemen om de bal te vangen. Fuschi onderschept slim de pass. Lacosta rent richting de bal. Lacosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Mechelen_ 81%, acas 19%.
_Mechelen_ - acas 0:3

47e minuut.
Incardona geeft een lange en hoge pass. Lacosta is nu in balbezit. Lacosta geeft een lange en hoge pass. Lemmi rent richting de bal. Lemmi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Uzzi geeft de bal voor. Inworp. Guidolin met de inworp. Fuschi geeft een hoge lob. Cardinali heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Uzzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona geeft een lange en hoge pass. Deodati is nu in balbezit. Deodati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Uzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidolin onderschept slim de pass. Guidolin probeert naar een medespeler te passen. Lacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacosta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Busatta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busatta speelt de bal door. Uzzi rent richting de bal. Fuschi onderschept slim de pass. Fuschi geeft de bal voor. Zan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Mechelen_ 56%, acas 44%.
_Mechelen_ - acas 0:3