Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as stiennu i robbi superw
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Greco probeert naar een medespeler te passen. Modonutto met een sublieme pass. Grioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as stiennu i robbi - superw 1:0

9e minuut.
Torti is nu in balbezit. Grioni is nu in balbezit. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Grioni verovert de bal door een tackle van achteren. Grioni schiet op doel. Toccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Toccio met een harde bal richting middenveld. Banello kopt de bal weg. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo schiet op doel. Greco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fragala probeert naar een medespeler te passen. Benzo rent richting de bal. Benzo geeft een lange en hoge pass. Greco is nu in balbezit. Greco draait met de bal, schiet en ... Lampis bokst de bal weg.

17e minuut.
Zoccolante geeft een hoge lob. Inworp. Ravignani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grioni rent richting de bal. Grioni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Fragala is nu in balbezit. Fragala speelt de bal door. Daar is Grioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as stiennu i robbi - superw 2:0

30e minuut.
Agricola met een sublieme pass. Greco rent richting de bal. Motzo rent richting de bal. Greco is nu in balbezit. Greco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Torti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grioni passt de bal zonder na te denken. Molini is nu in balbezit. Molini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Grioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco onderschept slim de pass. Greco passt de bal in één keer door. Motzo is nu in balbezit. Motzo schiet op doel. Lampis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ravignani verovert de bal door een tackle van achteren. Ravignani speelt de bal door. Cognetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco is nu in balbezit. Greco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Grioni met een sublieme pass. Cognetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cognetti passt de bal met de wreef. Modonutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modonutto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Modonutto met de inworp. Grioni is nu in balbezit. Torti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grioni raakt geblesseerd tijdens het duel. Grioni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
as stiennu i robbi - superw 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as stiennu i robbi 43%, superw 57%.
as stiennu i robbi - superw 3:0

64e minuut.
Agricola geeft de bal voor. Banello is nu in balbezit. Gaggiani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaggiani krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Grioni onderschept slim de pass. Grioni speelt de bal door. Molini is nu in balbezit. Molini draait met de bal, schiet en ... Toccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Collodet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Modonutto met de inworp. Grioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grioni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zoccolante bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoccolante geeft een hoge lob. Cognetti heeft problemen om de bal te vangen. Grioni is nu in balbezit. Grioni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Banello geeft de bal voor. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo geeft de bal voor. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as stiennu i robbi 55%, superw 45%.
as stiennu i robbi - superw 3:0