Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Puliche _Mechelen_
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 0
weak Schieten tragic
poor Passen tragic
unsatisfactory Verdedigen tragic


1e minuut.
Gavirati is nu in balbezit. Uzzi is nu in balbezit. Gavirati onderschept slim de pass. Gavirati draait met de bal, schiet en ... Rosia krijgt zijn hoofd ertegen. Zan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Munaretti is nu in balbezit. Munaretti passt de bal in één keer door. Santoliquido bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoliquido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - _Mechelen_ 1:0

34e minuut.
Pacelli probeert naar een medespeler te passen. Santoliquido heeft problemen om de bal te vangen. Santoliquido schiet op doel. Cardinali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - _Mechelen_ 2:0

37e minuut.
Klungelig pakt Santoliquido de bal. Cardinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavirati onderschept slim de pass. Gavirati haalt uit met een fantastische trap. Zan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - _Mechelen_ 3:0

43e minuut.
Marson is nu in balbezit. Gavirati onderschept slim de pass. Gavirati probeert naar een medespeler te passen. Santoliquido rent richting de bal. Santoliquido draait met de bal, schiet en ... Zan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Puliche 30%, _Mechelen_ 70%.
Le Puliche - _Mechelen_ 3:0

51e minuut.
Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavirati verovert de bal door een tackle van achteren. Gavirati met een sublieme pass. Santoliquido is nu in balbezit. Santoliquido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - _Mechelen_ 4:0

67e minuut.
Galeazzo probeert de bal met de borst te controleren. Ricchiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Lucilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchiuto onderschept slim de pass. Ricchiuto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gavirati geeft een lange en hoge pass. Rosia is nu in balbezit. Rosia met een sublieme pass. Klungelig pakt Santoliquido de bal. Santoliquido schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Puliche 27%, _Mechelen_ 73%.
Le Puliche - _Mechelen_ 4:0